-Kawan Aku-

Pertemuan Sahabat...

Assalamualaikum...


Sejak dua menjak ni,selalu sangat bergaduh sana-sini gan En B.Kadang-kadang penat.Tapi susah betul nak control.Emosi je lebih.mmmm.Masing-masing ada je tak kena.Nape ek?Ni ke dugaan dalam bertunang namanya???haishhh! =.="
Takpela.Mudah-mudahan tak berlarutan. =.="

Tutup cite tu,kita cite yang happy-happy pulak yer. ^^
Sebelum ni ada bagitahu kan aku pergi kenduri kahwin kawan aku.Diorang lama dah kahwin sebenarnya cuma ni yang belah lelaki kitorang pergi.
Perjalanan yang panjang kot. Area Ulu Selangor sana tu ha.Sampai memang pengantin pon dah tukar baju ok =.="

See?Pengantin ada tanjak sahaja.Sekian.

Tapi takpe.Kitorang dikesempatan macamni jela boleh berjumpa semula.Sahabat-sahabat di waktu belajar dahulu.Sahabat berbincang, sahabat bergaduh, sahabat gelak-tawa dan sebagainya.
Pertemuan sahabat dalam majlis perkahwinan.
Standard kan benda ni yang terjadi di kala usia kini.Kan?
^^


Dalam perjalanan ke sini ada lalu Cendol Drive thru tu.
Semalam ada kuar kat Jalan-Jalan Cari Makan.
Tapi diorang tak menyinggah pon.Diorang cakap balik singgah tapi balik dah malam kot =.="
Lebur harapan.

Inilah pertemuan sahabat.
Lepas ni sape pulak?
9 done.
Another 39 to go.
Come on friends!hahaha ^^
Sila booked tarikh awal-awal ye kawan-kawan.
Jangan tersaing (tersekali) plak!
^^




24 pesanan buat ayut :

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

ituler dugaan dalam alam pertunangan... sabar banyak2 yerk... ^_~

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

alam bertunang mcm normal mcm nie ayut, tau x kenapa...sbb masa nie la sedaya upaya syaitan akan menghasut kita, kerana takut kita berjaya membina masjid yakni mendirikan rumahtangga. Mayb jgk kita stress dgn persiapan kawen kan, tp nasihat akak, kalo sorg tegang..sorg lg lbh baik diam..jgn tegang dua2, itu yg payah. Kalo perkara yg simple2 tue..wat xkisah ja..jgn pk sgt ok

ummuaidan said... Reply To This Comment

Pengantin dah tuka baju ...hehehe...jgn gaduh2 sll yer.bwk2 bertenang gitu...:)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

wah meriah ramainya..

nasha said... Reply To This Comment

normal la ayut time bertunang slalu panas je dgn tunang tp pesanan kita jgn dilayan sgt perasaan tu,biasalah syaitan kan xsuka tgk umat muhammad S.A.W nak mendirikan masjid..always cool n rilek je even hati rasa mendidih,hehe...

Alif Ismail said... Reply To This Comment

salam ziarah ayut..

hehehe..lau berkenan tempah lah satu template..leh tlg alif isi duit poket as student..huhu

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

lepas ni ayut la pulak...sekali sekala bila gathering macam ni memang best...

Mimie Najib said... Reply To This Comment

dgaan dialam pertunangan ni klau tak kuat hati, mmng tak tahu la mcm mna ayut..kita ni pun tak terkecuali..

*berjumpa kmbali time kawin tu mmng selalu terjadi.. ^_^

nea lopah said... Reply To This Comment

salam... cendol bakar ke dik? hehehe. cepat2 lah kawin lah kalau mcm tu.

nik ros said... Reply To This Comment

ramai nyer.meriah..best kumpul ramai2 mcm ni

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah seronoknyer ayut !

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hahah siap kecewa tak makan cendul tu yg tak tahan tu....tapi sebenarnya masa kawan2 kita ramai tak kawen la yg seronok pon...esok2 bila masing2 dah berkeluarga tak best dah....

Remy hazza said... Reply To This Comment

39 to go.... masih ramai lagi.... jgn 39 go...9 yg belum...tu dah kira lanjut usia...he3

Cik Nur said... Reply To This Comment

dugaan bertunang tu...sabar byk2 ye ayut..

seronokkan bila jumpa kawan2 balik.. :)

Cik Syida said... Reply To This Comment

hahahaha, kelakar pengantinnye, siapa tinggal tanjak je :)

Nora Karim said... Reply To This Comment

selalunya time kenduri kawin la boleh jumpa kawan2 lama... bila dah berkumpul seronok betul...

ros_reeza said... Reply To This Comment

tak mau gaduh-gaduh ye.. gaduh gaduh manje tak ape :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

banyak dugaan masa bertunang ni...sabar bayak2 yer...


jumpa kawan ramai2 mcm tu best kan

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Takpa Ayut...Dugaan masa bertunang bah tu :-)

azizah :) said... Reply To This Comment

seronoknya ramai kawan2 camni..bila jumpa meriahnya...

sabar yer yunk.. mmg itulah dugaan bertunang.. tempuhi dgn sabar k..

pha is said... Reply To This Comment

time kawan kahwin la boleh jumpa kawan2 lama.. dah mcm unofficial reunion.. hehe

pha is said... Reply To This Comment

time kawan kahwin la boleh jumpa kawan2 lama.. dah mcm unofficial reunion.. hehe

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

bestnya dapat kumpul mcm ni..

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

mmg time kenduri plg tepat nk btemu :)

alahaii seronoknye ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...