-Kawan Aku-

Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar

Assalamualaikum...

Hari Isnin!^^


Ditag oleh: Kak Farah :)

Lama dah sebenarnya kena tag.Segmen pon nak tamat jap lagi.huhuhu.
Berlangsung selama sebulan bermula 28 Januari 2013.
Anjuran daripada Leeyana Amzar.Segmen yang dilancarkan setelah 2 tahun berblog.Tahniah yer!
ok.
Untuk aku, lagu kegemaran adalah lagu yang arrangement muzik dia best.Best pada aku la terutama ada instrument gitar.Kat orang lain tak sure la pulak.Janji sedap telinga dengar tu la lagu kegemaran aku.hahaha.Selain susunan muzik, aku suka dengar lirik.Kalau ada kaitan sikit-sikit tu suka la.*Perempuan*Takde kaitan tapi maksudnya best pon aku suka.

Setakat ni lagu yang kalau aku dengar boleh feeling-feeling adalah lagu ni


Tajuk: Pujaan Hati
Group: Kangen Band

Yes..lagu ni simple + lembap tapi layan ajer.hahaha.
Menjadi kegemaran kerana kenangan yang ada si sebaliknya.
Another reason kenapa satu lagu tu aku minat.
kerana adanya kenangan ^^

Ni lagu kisah cinta aku dan kamu (En. B).
Sebenarnya time dia nak ngurat dulu tu selalu sangat pasang lagu ni.Bosan ok.I jiwa ganas.huhu
Dia cakap lagu ni memang sengaja dia pasang dulu untuk aku dengar dan tahu.
Tapi aku?
Buat tak tahu sudah.haha
Tapi sekarang bila dengar nak nanges kot.huhuhu
Dia menunggu aku.
kan sweet tu ^^ ahaks!

ok.Sesiapa nak join leh la klik banner atas.
Nak tahu lagu kegemaran
dan
pulaklah...
^^


18 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

sob sob... terharu...thanks ayut... marvellous... hu hu hu... oh inilah lagu kegemaran ayut ek... he he he...

Cik Nur said... Reply To This Comment

Terima kaseh TAG nur.. de masa nur join.. :)

Pertama kali nur dengar lagu ni..
best juga..mdayu...

pastu sedih lak rasa..huhu

Deqla manjew said... Reply To This Comment

selmt bersegmen...xleh lak dgr lagu tu.. nnti la deqla dtg blk nk dgr..

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Good Luck..
wah..best lagu ni...mood jiwang2 skit..:)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

best2 lgu ni..

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

heheheh ^_~

Mimie Najib said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut.. ^_^

kalau kisah cinta, xde lagu sebagai intro, msti tak sah kan..hehe

nik ros said... Reply To This Comment

best lagu ni
good luck

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

lagu yg best, layan ajelah

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh suka kat gitar dia ye ayut....

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy kena tag... rasanya dah dua org tag remy segmen nie...cuma remy tak sempat nak buat...insyaAllah akan dipenuhi.....

Nora Karim said... Reply To This Comment

good luck!

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros pun minat gak Kangen band tau..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

best lagu ni
selamat bersegmen ayut

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Sweetnya...Selamat bersegmen Ayut :-)

azizah :) said... Reply To This Comment

best2 lagu dari kangen band! jiwang sungguh mr navy tu..hehhee

gudluck yer ayut!

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

good luck ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...