-Kawan Aku-

Diskaun 15 % Buat Pembaca Blog Akuayut!

Assalamualaikum...

*STICKY POST*
Next entry scroll bawah (kalau ada.hihihi)

 
Salam Jumaat dan Salam 1Malaysia.

Harini entry nak bagi semua pembaca blog akuayut ni kejutan!Kejutan la sangat kan.hihihi ^^ Buat penggemar tudung,buat pengemar fesyen,buat para muslimah-muslimah yang membaca blog akuayut (buat para muslimin belum ada lagi ye satakat ni.hahaha) dan buat semua yang baca entry ni la senang ceritanya.Tapi...buat para suami mana la tahu nak membeli buat isteri,para jejaka tampan pulak nak beli untuk bakal isteri kan.hihi ^^ Boleh jugak.Teruskan membaca lagi.


Ada sesuatu kat www.tudung2u.com.my. Tempat penjualan tudung Online terbesar di Malaysia.Barang cantik.Tawaran Istimewa.Tak caya?Meh aku bagi tengok..

Tudung Bawal Labuci Tudung Bawal Manik Tudung Bawal Ropol
Tudung bawal!!
Dah berevolusi ok tudung bawal sekarang.Tudung bawal ada manik,tudung bawal ropol,tudung bawal ros.Banyak lagi koleksi cantik-cantik kat www.tudung2u.com.my.

pastu.....
Selendang Half Moon Labuci          Selendang Half Moon Tribal Lycra Korea
Ada Halfmoon Shawl
[Kiri: Ada Beads, KAnan: Corak Tribal (katanya tengah in trend corak ni)]

Selendang Butterfly Ropol       Selendang Butterfly Ropol
Ada Butterfly Shawl!
Pergghhh..first time dengar ni.Banyak lagi warna lain.Berminat? www.tudung2u.com.my

Ingat ada tudung je ker.Ada yang comel ni tau
tadaaa...!
Topi Bunga - Coklat
Topi ada bunga!Comelllll!
Eh?aku pulak suke tengok topi ni.hahaha.Nak tengok lebih lagi boleh cuci mata kat www.tudung2u.com.my


Pelbagai koleksi menarik kan?
Tapi............apa keistimewaan dan kelebihan korang sebagai pembaca blog akuayut ni adalah....
DISKAUN!!!
Aku nak bagi Baucer Pembelian buat korang semua!Kepada sesiapa yang berkenan dengan tudung-tudung daripada www.tudung2u.com.my  bolehlah korang membeli dengan harga lebih murah sebanyak 15% dari harga sebenar bila korang gunakan kod baucer:

AYT2013

Baucer ini sah sehingga 30 April 2013. Sebulan ok!Berbaloi kan kalau dapat grab satu.hihihi ^^ Jangan lupa gunakan baucer yang diberi  buat pembaca blog akuayut yer.Shopping secara berhemah adalah dengan shopping dengan harga lebih murah!hihihi ^^ Happy shopping buat semua!






p/s: Takla bersalah kalau aku pergi kursus sebulan nanti sebab ada baucer ni untuk sesiapa yang datang jengah blog.hihihi ^^

49 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

wahhhh...mulalah nur nak memparahkan diri ni....

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

comellah topi berbunga tu. minat pulak akak. hehehehe :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah congrats2 dah jadi embassy pulak dah... he he he...boleh ler cuci2 mata pas ni...

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

menarik ni :)
ayut tahniah ye menang tudung adijuma

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Nur™ hahaha...parahla nur pasni :p

ayut said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina kan kak sue....ayut pon sukerrr...comel! :D

ayut said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahidrezeki dtg tetibe..hihihi..jom kak farah cuci mata :)

ayut said... Reply To This Comment

@QasehnyaRania mekaseh kak rania.... :) klu menarik silalah terjah nnt.hihi ^^

izan mama mia said... Reply To This Comment

wah..ada diskaun..cantik semua tudung tuu

Arol Mubin said... Reply To This Comment

Tertanya-tanya diskaun apa, excited nak tahu! Ouhhh, diskaun tudung rupanya! Kena tunggu ada bakal isteri lah, baru boleh beli. Sekarang nie belum ada. Hehehe! :D

Sebulan lah blog tak berupdate nanti ye? Buatlah entri auto publish. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

tu dia.. kopak la duit den pasni..hehee


tahniah ayut..menang GA blog yui pulak..

Ibu Lala said... Reply To This Comment

menariknye....boleh terjah ni...

Diari Si Froggie said... Reply To This Comment

wasalam ayut.. wah ada promosi boleh jenjalan jap kat sana cuci mata. hehe :)

ayut said... Reply To This Comment

@Arol Mubin Arol....tak termampu pulak nak mengauto publish yer..jenuh dh fikir nk bt entry ap..hahaha.mgkn tenggelam timbul jela kot... :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hihihi..xpe ad 15% di situ :D
meksaeh jijah...tkejut gak menang :D

ayut said... Reply To This Comment

@Ibu Lala terjah jgn tak trjah :)

ayut said... Reply To This Comment

@Diari Si Froggie jom aida kite cuci mate sesame :)

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Menarik dan cantik2 semua tudung..
Akak tak berapa reti guna shawl..
sllu beli yg main masuk je tu..ada awning...hehe:)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

oh,sama trkh..jom2..

Fifi Nadhrah said... Reply To This Comment

wah.. boleh la kalaunak shopping kat sini.. ade diskaun lagi..

Cinta Misteri said... Reply To This Comment

diskaun menarikkkk....jom shoping. Cik Nur kena tahan mata sbb dia yg paling rambang bila bershoping di screen.

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah tahniah ayut....semoga masyuk ye....dan kepada semua yg nak bershopping tu selamat bershopping... :)

psssst....mmg tak sesuai nak guna embedded comment kat blog ni kan...takpe nanti pakai yg kat blog kite tu je kalau nak main2 emoticon...:)

nik ros said... Reply To This Comment

wah2.lawa sgt tudungnya

pha is said... Reply To This Comment

pergh.. siap ada diskaun.. terbaek...

therosputih said... Reply To This Comment

lama2 tak jengah sini, sekalik bila jengah dapat baucer plak...hehehe...time kasih byk2 ayut...

jaga diri bebaik sana...

aisya said... Reply To This Comment

cik ayut ni, blink2 dah mata ni ha..
haha..

g terjah skrg..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

ada discount best ni

Dezee said... Reply To This Comment

Oren coklat macam 2 face tu Dezee suka.

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ayut...congrats dan terima kasih...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/march-2013-love-me.html

NIA SI DRUMSTICK said... Reply To This Comment

wow!!shopping2.hehe

Che Rosliza Che Mat said... Reply To This Comment

diskaun hebat nampak....semua cantik2...

Fifi Nadhrah said... Reply To This Comment

da bukak web tudung 2u.. tapi tak sempat belek lagi tudung.. jap lagi la..

eimah siti said... Reply To This Comment

wahhh...mcm best ja...hehe

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah ayut pun dapat email ni

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

dear..cantik..tp bila shida pkai mcm de yg xkene hahaa..xssuai kot ^_^

saifudin abu izzudin said... Reply To This Comment

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

Wah...menarik ni,ayut..nti k'imi ushar2 ye..kot ada yg brkenan:)

نورعيم said... Reply To This Comment

sama pulak dgn blogger nusha

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

mmg cantik2 kan :-)

ANNA MARIANA said... Reply To This Comment

yang kat atas cantik sangat..

my notes said... Reply To This Comment

assalamualaikum ... berkenan kat topi tuh al pulak ...

miz ruha said... Reply To This Comment

topi tu cantik... :)
boleh gi cuci mata jap...

ketikketok said... Reply To This Comment

Dapatkan Diskaun, Baucar dan Rebat Tunai di Rakan Kop 1KUBSB. Tawaran TERHAD!

Miss Zahirah said... Reply To This Comment

tudung ngn wanita mmg xble dipisahkan..
huhuhu..
skrg tgh gile halfmoon plk

s h a said... Reply To This Comment

Wahh...ni yg rase nk beli ni.Hehe.Lame dah x jenguk ayut.

Remy hazza said... Reply To This Comment

all the best ayut...semoga dapat sambutan hangat nanti.....

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

biz tudung ye dear...hehe...

bagus2..

Batu Adventure said... Reply To This Comment

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said... Reply To This Comment

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...