-Kawan Aku-

Back to 'Original' Place

Assalamualaikum...

Hari ni adalah hari terakhir berada di bulan 4.Alhamdulillah.Tengahari tadi selamat sudah motor dan barang masuk lori.hihihihi. ^^

Mekaseh my staff :)

Sekarang selamat dah sampai kat kampung.
Perasaan?
Nothing.

Sebenarnya rasa macam tak best tau.hahahhaha.opsss!tapi cool dulu.Kita try dulu kerja kan :) Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.Hopefully jatuh cintalah diriku ini dengan kerja baru ni.Amin.

1 je yang agak merisaukan diri ini.Nanti tak duduk dalam ofis dah.Maknanya,diriku akan terdedah dengan sunlight.Oh nooooooo!!!!I nak kawen nanti.huhuhuhu T_T
Kenalah take precaution beli sunblock kan.

Esok Hari Pekerja!
Selamat Bercuti buat semua para-para pekerja.
hahahahaha.
^___^


11 pesanan buat ayut :

miz ruha said... Reply To This Comment

selamat kembali ke tempat asal...
selamat memulakan kerja baru...
selamat hari pekerja... ^_^

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

selamat bekerja di tempat baru.

cik nana said... Reply To This Comment

dah kat johor ke ayut? jom datingggg!

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

selamat semuanya.. :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

selamat sampai dan bercuti ayut!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

makin jauhla..ntah bila kt dpt jumpa..

azizah :) said... Reply To This Comment

wahh makin dekat dengan kampung la..best lah..hehe

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

apa2 pun semoga ok je di tempat keje yg baru tu nanti ayut...alah gelap2 sikit apa salahnya...hihihi

ayut said... Reply To This Comment

@cik nana haah yunk..kat BP dh skrg..tp nk ke JOhor tu tak sure la bile yer :p insya Lllah kita pasti dating nnt ^^

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI sob3x....sedih bace komen yui...adehhh T_T

ayut said... Reply To This Comment

@Hatimi Tahirruddin alaaaaa...tak mahuuuuu....hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...