-Kawan Aku-

Welcome Friends #500

Assalamualaikum...


Akhirnya blog aku mencecah sudah 500 followers. ^^
Meningkat jugak yer walaupun sebulan hilang.hihihihi.Lame jugak nak cecah 500 ni kan.Setakat blog ntah pape ni memamng lambat la peningkatan yer.hahaha
Sempena dah 500 ni,aku nak review la sikit siapalah kawan kita yang terpilih  ni kan. :)


Mamat handsome ok si dia ni.hahahaha.ok.
Nama yang digelarkan adalah sebagai Hafiz Hafizol. Welcome to my blog yer Hafiz Hafizol. ^^
Jujurnya aku pon baru je follow cek abang sorang ni.Baru pon takla baru sangat sebab bulan lepas sebenarnya follow.hihihi.Masa tu datang dari blog mana ntah.Lupa sudah.
Blog yang banyak berkongsi lagu-lagu dan drama terkini.Kira isu semasa punya blog jugakla.Yang pasti banyak pasal entertainment :)

Jomlah kita kenal-kenal dengan Hafiz hafizol yer.
Nak tahu single lagi or tak kena tanya empunya badan la yer.hihihi ^^

15 pesanan buat ayut :

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

tahniah sis

Arol Mubin said... Reply To This Comment

Tahniah, kak! :D

SyAmSuL AnUaR said... Reply To This Comment

pencapaian yg baik..Tahniah2..

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

tahniah :D

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

tahniah ayut,. :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

tahniah ayut.... dah bertambah followers tu.....
selamat bercuti dan happy labour day

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Tahniah...semakin bertambah...
Kena terjah mamat tu jap

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

ingt hafiz hamidon td..hihi

hafiz hafizol said... Reply To This Comment

oit.. hehe... mmg dh lama letak akak dekat bloglist. cuma x follow je hahaha

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said... Reply To This Comment

tahniah :)

azizah :) said... Reply To This Comment

wahh salam kenal yer hafiz :)

miz ruha said... Reply To This Comment

tahniah ayut... ^_^

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Tahniah akak

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah tahniah ayut...cantik pulak no pendaftaran dia tu...hehe

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

skng dah 504.. cpt je.. tahniah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...