-Kawan Aku-

Update!

Assalamualaikum...


Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak nak update blog.Lame ye tak aktif berblog.Rasanya macam semua aku tinggal dah sekarang ni.huhuhu.Sedih pulak rasa tinggalkan aktiviti ni dulu.Sekarang kerja tak macam dulu.Mungkin ditambah dengan kerja yang memang tak pernah dilakukan,lagilah perlu lebih fokus ke sana.Tapi takpe.Aku pasti akan aktif jugak semula 1 hari nanti.Insya Allah jugak pasti akan keep in touch dengan blogger-blogger lain. ^^

Terima kasih kawan-kawan sekalian.

Entry sebelum ni macam luahan hati je kan pasal progress kahwin.Baca balik semua komen yang ada,alhamdulillah rasa macam bersemangat dan makin tenang nak buat semua benda.Satu-satu benda makin boleh diuruskan.Bila kita doa yang baik,insya Allah semua akan baik kan? ^^

Hujung minggu ni pon En B kita cuti.Dia dah cuti seminggu awal dah.Pastu weekend ni baru dapat jumpe.hahaha.Cian dia menunggu tunangnya free daripada kerja baru boleh dapat jumpa yer.Weekend tu      pon dapat jugakla setelkan apa yang patut.Tapi still need more discussion dan brainstorming.Kenapa nak setelkan cepat?Sebab lepas ni En B akan pergi lagi jauh daripada aku.Fuhhhh.Aku tak tahu la ni namanya rezeki nak kahwin or dugaan nak kahwin.Benda aku cite next post la ea.Yang pasti sekarang aku kena terus bertahan emosi dan mental.huhuhu.Kalau la B tahu isi hati ni.adehhh...

Hari ni aku balik Batu Pahat semula.Aku sekarang kat kampung Ayer Hitam.Esok dah kerja kenalah balik ke rumah sewa semula.Aku duduk dengan member sekolah aku dulu.Sekarang belum ada kesempatan lagi nak mencari rumah sewa sendiri.Mungkin aku kena cari jugak nanti untuk selepas kahwin.Tapi fikir balik macam tak perlu cari.Nanti dululah fikir.huhuhu.Sekrang aku menyewa kat Taman Soga,Batu Pahat.Ada blogger mana-mana yang area situ?Meh la kita jumpa-jumpa ^^ Tapi 1 peringatan,Taman Soga adalah kawasan merah untuk Denggi yer.Harap maklum.Sebab tu Taman tu pon memang depan Hospital Batu Pahat.hihihi ^^


Ok.Jumpa next post ea!Tu je yang aku nak ceritakan.Story-story hujung minggu kan ^^ Hujung minggu adalah hari untuk beristirehat kan. ^^ Selamat Beristirehat semua!


13 pesanan buat ayut :

jaakechik said... Reply To This Comment

selamat kembali blogging ayut! jgn stress2 naaa.... hehehhehee.....

therosputih said... Reply To This Comment

yea...ayut dah kembali...

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

selamat kembali..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

welcome back dear.. =)

Miss Zahirah said... Reply To This Comment

insyaAllah bla berjauhan msti ade sbb..
mgn rezeki nk kawen ni.. hehehe
utk preparation wedding, make sure ade tarikh dlu..
dh ade tarikh book dewan.. then bru start prepare yg lain2 plk.. harap2 membantu.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihi,slmt kembali dear..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wlcm back yer dear

Mimie Najib said... Reply To This Comment

selamat kembali..insyaAllah lepas ni akan seperti sediakala.. =)

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

welcome back ayut!

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

welcome back ayuttt..rindu kat die

azizah :) said... Reply To This Comment

ekk?? hafizal draft ke sabah ker.. skrg mmg jijah dgr2 pertukaran dlm navy..heee

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

ayut..jgn stress chill ok :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe selamat kembali ayut.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...