-Kawan Aku-

Blog Review...Seronoknya?

Assalamualaikum...



Sebelum ni kena review sebab join Segmen.Kali ni review sebab tuan blog baik hati.hihihi.Terima kasih yer.Baru-baru ni Cik Adik Lissa ni review blog aku.
Calon SPM 2012 gitu.Muda remaja disukai ramai.Cewah...
Bolehla sesame kite terjah Adik Lissa punya blog k.
Rase budak Lissa ni memang kreatif+rajin kot.Kalau korang stress mesti nak tido kan.Tapi dia lain...
Tekanla header sedia ada di bawah baru tau apa lain ye....huhu

LissaLaLissa


Dulu-dulu ada abang sorang ni buat review gak untuk blog aku.Berkurun dah kot.Tak caye?KLIK!(Hairy baru balas la review kamu)Takpe la kan.Kenal-kenal tak semestinya masa tu jugak nak buat kan.hohoho.Mekaseh perkenalkan blog ni ea.Aku punya Part 5 sekarang berpart-part dah.Ramai follower blog Hairy.Nak tau berapa ramai dan nak tau dia famous ke tak,boleh klik header Blog.


! Hazwan Hairy !!**


Keseronokkannya??

Boleh balas-balas review dan memendekkan masa untuk mencari idea dikala diri dalam kebuntuan.hahaha.Pastu dapatla tahu "bermacam-macam blog rupanya ada yerk.."
hahahahaha.
^___^






18 pesanan buat ayut :

KorN said... Reply To This Comment

blog retis hazwanhairy tu.. hahaha.. nama manja die riri.. opss

4feet8 said... Reply To This Comment

wah rajin buat review... :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

mmg seronok kalau kena review ni kan ! hehe

Wana Owen said... Reply To This Comment

jelessssnya blog ayut dapat kena reviewww lagi.=p

syiela said... Reply To This Comment

kalau kena review best.. dapat tau apapandangan org tentang blog kita

miz ruha said... Reply To This Comment

perasan yang blog ayut kena review masa gi blog hery tu...
seronok ayut... ^_^

ummuaidan said... Reply To This Comment

blog yg ramai peminat nie...

PinkUmmi said... Reply To This Comment

bestkan blog kena review

Secrets of A Teenage Girl said... Reply To This Comment

mmg seronok sgt bila blog kena review..nnti bertambahlah org dtg berkunjung blog kita kan.. xD

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

bestnye..

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Bestnya kena review dapat tahu kekuatan dan kelemahan kita kan..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe mmg seronok bila ada org review blog kita....

Remy hazza said... Reply To This Comment

hairy memang terbaik ayut...remy suka bersahabat dgn dia.... peramah dan baik hati.....

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

best gak kan org review blog kita

azizah :) said... Reply To This Comment

hazwanhairy tu popular tu..untunglah dapat di review..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

wah bestnyer org review blog kiter hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

akak klik2 astro fear factor n standard chatered

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

ada sesapa nak review blog eca?.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...