-Kawan Aku-

Segmen:Kenangan Kad Raya

Assalamualaikum...


miss Z berceloteh

Segmen Anjuran Miss Z
Rajin betul Miss Z ni nak handle segmen yerk.
Haritu nak kad raya
Kali ni kenangan pulak.
Best gak mengingatkan kenangan-kenangan ni

Diriku di tag oleh Mrs Valentine
Fikir-fikir nak cite mana satu ek?Suke ke duka?hihihi


Aku memang seorang yang peramah.Tiap tahun terdapat 2 orang wajib aku tak miss bagi kad raya.Aku punya kawan baik daripada sekolah Mawar dan Yana.Waktu sekolah kitorang memang tak pernah miss balas-balas kad raya ni.Teringat lagi dulu,kalau dah terlambat sangat bagi 'by hand' je kat sekolah.hihihi.Budak sekolah kan.Untung bagi.hahaha.Sampai sekarang aku takkan miss untuk diorang.Tapi diorang dah tak bagi kat aku dah.Duka kan?hahaha.Takpe lah.Yang penting aku bagi kat diorang dan aku ingat diorang apa-apa hal pon.
Sukanya dulu kalau dapat kad raya,kompem pasti terdapat gantungan-gantungan kad raya dekat umah.Dulu time belajar banyak je orang bagi.Tu boleh gantung.Nanti orang datang bukak.(korang pernah buat?)Ada member tu time konvoi datang beraya, dia bagi dia sendiri baca balik.hahahaha.Nasib la.Best kan bila kad raya bertimbun dapat.hihi.Nak cakap special bagi dah tak ingat pulak.Duka lagi.adehhh.Tapi taun ni dapat.Mohamad Hafizal,en b aku tu nak bagi tapi tak sampai-sampai lagi.Dia cakap nak by hand.Ceh!Dah raya la b time tu.huhuhu.Selain special bagi tahun ni kemeriahan tu terasa lagi sebab dapat kad raya banyak semula daripada blogger.hihihi.Tu jela kot suka duka kenangan kad raya aku. :)


Agak-agak apa la kenangan suka duka CIK ANIS kita kan?

Segmen ni sampai 16 Ogos 2012 jam 8.00 malam.
Nak abis baru join -_-"
Selamat bersegmen!

*tetibe rajin segmen minggu ni*






15 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

sgt besh kenangan tu ye ayut..

unsecretostory said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen , semoga berjaya :)
kalaw sudi jom singgah entry aten jugak http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/sape-nak-tambah-duet-raya.html

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe seronok kan kad raya yg banyak tu pastu gantung2.. bagi org baca..hehee kelakar.. wah hafizal kasi kad raya beb! jeles ni...hahaha seronok la beraya dgn en b yer..hahahaha

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI semua knagan klu ingt blik mmg jd best je..hihi

nur anis said... Reply To This Comment

wahh.,..nak tau kenangan saya ye..hihi..

ayut said... Reply To This Comment

@unsecretostory thanks! :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hihi..mmg klakar.lg2 klu owner sndri bce.
hihihi.jijah smpat lg nk mtk nnt time amek asben..hahaha.nak kad raya jgk ckp kat en shafiq ye :D

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis hihi..mne tau lg best knangan anis :)

ros_reeza said... Reply To This Comment

selamat bersegmen Ayut :)

jgn sedih2 tau pasal member tak balas tu :)

Yana Aina said... Reply To This Comment

gudluck .. skrg kad raya ssh nk dpt. zaman dh canggih ^^

Prettywrite said... Reply To This Comment

heheh yana 1 keping pun tak dapat tahun ni..
dulu2 samala macam ayut..siap gantung kt ruang tamu rumah lagi..dngan tujuan nak suruh orang baca..hahaha

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

xpe jan sedih..yg penting En B nak kbagi..hehe

man said... Reply To This Comment

kenangan sy tahun ini...baru dapat kad raya..hehheh..1 je tapi perdana menteri punya..hehehhe

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck ok, Selamat hari raya, maaf zahir & batin ye

Mishter Izwän said... Reply To This Comment

slmat bersegmen
slamat hari raya, maaf zahir batin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...