-Kawan Aku-

Bagi & Belah by Kartunster!

Assalamualaikum...


 Dah lama duk dalam draft hari ni keluarlah entry ni
Nak join benda ni saje2 je.Konon kreatif la kan aku ni.ahaks! :p
Bermula kenal kartunster ni sebab google gambar je dulu.
Kartun dy banyak sempoi-sempoi.
Tapi ada sekali tu dia buat sweet cite kat kartun dy.Comel jer.
Nak tahu apa,try la pergi blog dy ea :)
Now,dia buat GA ni saje la menjoinkan diri gitu.Nak menyokong dan memeriahkan majlis.
Ada rezeki dialog masuk dalam komik dia.wahaha *perasan tak hengat*

Syarat - syarat ye:
1) Buat Entry...nak bagi orang kenal ni.hihi.
2) Bubuh gambar banner bawah ni dan linkkan ke tempat kartunster.com.
(tapi aku buat letak terus ke segmen ni.sama maksud la tu kan sebenarnya.heee)


  Ni pulak aku bagi link untuk kartunster.blogspot.com

3) Download dan isi dialog gambar bawah.Bedal jela dialog.
Kalau tak kelakar,errrr..ntah.huhu
(aku edit guna paint je..sbab tu je yang ada sekarang :p )

4) Harus tag member.
Jadi ye aku tag jela sesiapa yang baca post ni.hihihi.
Join klik banner tau :)

5) Linkkan post.


Tamat Tempoh Bagi & Belah ni
10 Ogos 2012 bersamaan 20 Ramadan 1433 Hijr

So,korang kalau senyum sikit pon jadila kan tengok dialog tu.
Aku mane reti buat lawat tak ingat.
Lawak cikit2 boleh la.huhuhu.
All the best to me.
eh?!
hahahaha
done!

*Update:tertinggal 1 kotak.Now update dah.
Kalau memburukkan kartun tu maafye.tak reti nk ckupkn ruang dlm kotak dialog.
huhu




14 pesanan buat ayut :

nazha anua said... Reply To This Comment

tiba-tiba je jadi sahabat sejati eh?hehe..Aih, tak terfikir pulak dialog macam ni..

Terima kasih ye sudi perah otak buat dialog ni:)

Masz Sidek said... Reply To This Comment

hahahaha....
good luck ayut... :D

Prettywrite said... Reply To This Comment

ahaha nama sama rupanya..nasibla abu..hehe

ayut said... Reply To This Comment

@nazha anua nazha..i try my best..hahahaha.tlglah nk bodek pon..adehhh..orait.name sama jd la shabat sejati trus gitu :D

ayut said... Reply To This Comment

@Masz Sidek hihihi..mekaseh Masz:)

ayut said... Reply To This Comment

@Prettywrite nasiblah..layankan aje.hihi :p

nur anis said... Reply To This Comment

lawak jugak ni..huhu..goodluck..:)

azizah :) said... Reply To This Comment

wah wah best juga k ayut..moga ada rezeki ayut yer..gudluck yunk..

jijah tak kreatif..huhuhu

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis hihi..mekaseh anis..

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hahaha..ni nme ye men bt je yunk..tepek je dialog tu... :)

misz_eyza said... Reply To This Comment

gud luck ayut..hehe tetiba abu skandal ngn ayut ekk hihi

ayut said... Reply To This Comment

@misz_eyza hahaha..gimik semata kak eyza.mekaseh melawat tgk dialog kat sini jgk. ;)

Myra Jay said... Reply To This Comment

Hheee, Mj tersenyum gak membaca ni..

Kreatip ;D

shida'R said... Reply To This Comment

hahhaa..shida join xtau diterima ke x..sbb join 10hb huhuhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...