-Kawan Aku-

Akuayut Bertukar!

Assalamualaikum...

Ha..haritu aku ada join segmen Abg ben kan untuk bertukar-tukar link gitu.Segmen tu tamat tempohnya sampai habis ramadhan.Sekarang dah Raya dah.alhamdulillah.Jumpa ramai kawan bila join segmen tu.Macam-macam blog ada.mekaseh kepada semua yang sudi memeriahkan blog akuayut ni yer :) Bila sudah tamat tempoh,mesti nak kena membuat perubahan kan?Ok..Kita tengok cikit yang lama macammana rupenya yer...

tu nama yang lama....

Sekarang nak tukar jadi "Penghuni Cool!" Cewahhh..priority yang dapat duduk dalam bloglist tu dulu mestilah yang selalu datang blog ayut yer.Yang takde datang tu ayut akan remove tau.Tapi sesape nak duduk dalam tu boleh je.Komen bawah entry ni nanti aku letakla ea.Tapi.....aku nak duk umah korang jugak la sebagai balasan.(ceh..tak ikhlas..hahaha) Bukanlah..kan give and take gitu.Nanti aku bolehla selalu datang jenguk korang.Tak payah susah-susah.

Ok ddah.Nak inform tu je apa yang bertukar.hehehe.
Mekaseh semua...

26 pesanan buat ayut :

shidaR said... Reply To This Comment

oh penghuni best tu shida tselit kat situ heheee ^_^

miz ruha said... Reply To This Comment

wah.. bertuah sapa dapt jadi penghuni cool tu,,, :)

azizah :) said... Reply To This Comment

jijah ada masuk tak...hahaha

chot ok..! said... Reply To This Comment

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

first contest dri chot..feel free to join n support me yar friend..tq..:)

aNiss :):) said... Reply To This Comment

penghuni cool gituu. haha :DD happy berblogging dear :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihi..takde mlsh kan..blog kt tu..ngeh2.

nur anis said... Reply To This Comment

saya ada dalam penghuni cool la..nanti saya letak ayut dalam bloglist saya jugak ye..:)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

bestlah siapa2 yang tersenarai..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

penghuni cool g2, hehehe tq dear

Cik Saila said... Reply To This Comment

bila la akak nk update bloglist akak tu ye..slh satu blog nya msti la blog ayut sbb ayut ni super rajin singgah blog akak :')

ros_reeza said... Reply To This Comment

oo dah bertukar ye :) memang cool.. hihihi

ayut said... Reply To This Comment

@shidaR shida mmg best!heeee :)

ayut said... Reply To This Comment

@miz ruha Ruha la org yg bertuah yer :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) ahaks!puk kang..jijah duk tmpt lg 1..lg best! :p

ayut said... Reply To This Comment

@chot ok..! orait chot..akan ke sna nnt :)

ayut said... Reply To This Comment

@aNiss :):) happy berblogging to you too dear! :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI hehehe..Yui punye tmpt ada dh.. :)

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis hihihi..yela..anis kan ke sini jugak slalu..dpt dh tmpt..sng nnt nk menjengah tmpt anis :)

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Velentine :) dpt special case..hihi

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve Kak azie dh dpt tmpt :) nnt leh sng nk ke sana...hehe

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Saila kak saila tgh bz..tu tak menyempat..takpe2..ayut suke g sna sbb suke tgk persiapan akak.sbb nnt nk lalui bnda tu jgk.hihihi :)

ayut said... Reply To This Comment

@ros_reeza yup..btukar sudah..huhuhu.. :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

wahh, rajinnya edit.. sidebar sy tgh edit part by part ^^

ayut said... Reply To This Comment

@caliph shuriken tukar jgn tak tukar caliph..guna kuasa shuriken power ckit.cepat je dh siap :D

miz ruha said... Reply To This Comment

alahai.. bertuahnya.. ^_^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak penghuni best yer.. hihii

tp skrg mesti akak dh xbest sgt kan, sbb dah kurg jenguk ayut... tp pe2 pun, nak ucap TQVM kat ayut sbb tetap jugak jenguk akak.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...