-Kawan Aku-

Azizul Hasni Awang pula menjadi tumpuan!

Assalamualaikum...


Kenal tak dengan si Azizulhasni ni?Siapa tengok Olimpik 2012 kompem kenal.
Sepanjang cuti kat kampung baru ni aku memang mengadap tv je keje ye.Adehhh..
Masak untuk buka pon sediakan barang semua depan tv.Amek..
Lagi-lagi time Badminton beregu Kien Keat + Boon Heong dan perlawanan Dato' Lee Chong Wei.

Chong Wei Tiba Di KLIA Pagi Esok
tahniah DLCW [google]
Tapi time 2nd half punye permainan final DLCW tu pergi ekspo jap gan akak tapi siap berdiri depan kedai dulu kot tengok sampai abis.hahaha. *kaco tau akakku ini -_-"*

Okla.Azizulhasni ni sebenarnya mewakili Malaysia dalam berbasikal.
Ala berbasikal yang dalam trek/podium tu.
Dapat bayang dah?ala..yela2..bagi gambar untuk tengok la.huhu

[google]


Ok?tahu dah kan?
Time kat umah tengok dia masih dalam saringan untuk acara pecut.
Time tu dia menang.Suke kot tengok sebab main basikal macam ni kena tahu tektik.
Selain tektik kena kerah tenaga untuk memecut.
Wah...impress jap time tengok dia berbasikal masa saringan tu.
Acara pecut dah tersingkir sebab tewas pada suku akhir dengan  pelumba dari Britain,Jason Kenny.
Tapi ada lagi satu acara yang beliau wakili dalam berbasikal ni iaitu Acara Keirin.
All the best buat Azizulhasni Awang dengan acara petang ni.
So,beri tumpuan pula pada acara Keirin ni yer semua sebab memang ini acara yang dipertaruhkan unutk menyumbang pingat.
Semoga beliau berjaya mara ke pusingan akhir!
We pray the best for your success Azizulhasni



*tengok muke comel je..hihihi.bertuah isteri dia.and now his wife tgh pregnant!bestyer..ihiks! :p *
tv takde dah tengok paper la jawab ye.ermmm



4 pesanan buat ayut :

Hasrina said... Reply To This Comment

yes lets pray..

jaakechik said... Reply To This Comment

jaa x minat sgt sukan2 nih..hehe..btw tengkiu sudi share!

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

azizul awang konpom gold !!!

azizah :) said... Reply To This Comment

emm syg..takde rezeki pingat pon malam tadi...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...