-Kawan Aku-

Tukar URL blog,Iklan Nuff jadi problem..??

Assalamualaikum...



Sape ada nampak benda ni?
Kalau nampak,memang korang slalu tolong klik2 kan.
Mekaseh.Sayang korang!
hahahaha
Apa dah jadi la sebenarnya benda ni.

Sebelum ni aku sibuk-sibuk je tanya kat Nuffnang
"Boleh tak saya nak tukar URL blog?"
Pihak Nuffnang pon membalas




Aku pon pergi jela kat Blog manager then tukar URL blog
Konon nak bagi pendek sikit la
Senang nak bagi korang ingat gitu kan
Pastu aku update iklan aku
Kuarla perkataan-perkataan seperti di atas di dalam blog aku.
Salah ke aku buat ek?
Ke aku tak reti ke aku salah paham ke aku macam mane ni?
hahahaha..


Nuffnang dan otai-otai blogger sekalian...
Sila bagitahu kesilapan diriku ini.
tak reti memandai je kan aku ni.
hihihihi
ada-ada je hari Khamis ni la.



bagi dah balik ticket kat Nuffnag pasal ni
menanti jela jawab ye
sementara tu aku pegi la tukar ke asal URL blog aku ni dlu..


11 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

xsure plak dear.. tak pernh tukar..hihi..kena tnya pakar, shida =)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

sya puny alangsung nda keluar iklan nuffnang 2...

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

kena tnya yg lbh pakar nie, xtau jgk

fieda said... Reply To This Comment

tak brp nk pakar gak bab2 ni..tp mmg tiga2 ruang iklan kosong ni takder iklan..tggu la nanti nuff reply ticket ye ayut..

nur anis said... Reply To This Comment

alamak..saya bukan otai..tak dapat nak nolong...

eimah siti said... Reply To This Comment

cik siti tengok ok ja...tak da pun error..=),,,maybe diaorang lambat response kot

Pecinta pink^^ said... Reply To This Comment

sy tak bape tau bab2 ni,,hikhik..mhon tlong yg tau:)

Aida Omar said... Reply To This Comment

aida dulu tukar domain pun jadi macam nie.. makan masa jugak nuff nak setting semula. kalau tak cuba deleted semula iklan tu dan pasang semula coding iklan.

man said... Reply To This Comment

daftar lah balik kat nuffnang...heheh.klu xslh sylah.

azizah :) said... Reply To This Comment

hai syg... tak tahu pulak pasal tukar ni..sebab jijah tak pernah buat lagi.. emm mybe nuffnang tgh update sesuatu kot tu..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alamakkk akak xpasti la plak pasal ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...