-Kawan Aku-

Kad raya untuk diriku!

Assalamualaikum...



Abaikan gambar tak cantik.Kamera webcam gitu la jadi ye.haha
Ni pemberian daripada blogger
Bestkan berblog?hihihi

Biru tu dari Ipoh!
Kita dapat kad raya dari jauh.Jangan jeles.
Ni pemberian Yui
sebab aku ada duduk kat 'umah' dia (umah=blog)
Pastu dapatla kad raya sebijik.Ayut tumpang lame2 ye Yui kat umah. ;)

Coklat tu dari ...tak sure.KL kot sebab takde tulis kat cop tu.
Ni pemberian Abah Akiff
Aritu kan ada join segmen buat dialog utntuk Akiff gitu.
Sebagai cenderahati
dapat kad raya.
Mekaseh yer.


Bawah ni kad pemberian Kawan time kat Universiti


Nama ye Kak Jijah.
Tapi bukan Cik Puan Azizah tau.Kang tersalah pulak.
Dia ni la kawan gaduh gan kawan menangis dulu.ahaks!
Mekaseh kak.Semoga cepat jodoh akak sampai.amin.

Yesss!Ada 3 dah.Korang ada berapa dah?

6 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

wah banyak dah 3keping..hehehe jijah ada dua jer :) seronok kan saling balas kad raya... eringat kisah sekolah2..hehe saling berutus kad/surat.

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hihihi..mesti teringt bg kad kat mr navy dlu2 kan :p

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Wah, bestnya dapat kad raya.

syakirah izwanie said... Reply To This Comment

Hamboi, dah dapat kad rayaa tuuu :O Hehe. Btw, salam ramadan. Lambat wish. Baru dapat online. Sibuk dengan trial.

nur anis said... Reply To This Comment

kita sama..3..huhu

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ooo akak ingat td ayut kwn dgn blogger jijah time kat u.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...