-Kawan Aku-

Kisah CoolBlog!

Assalamualaikum...



Itu dia duta terbaru Coolblog.
Heliza Helmi! [source: FB Heliza]

Sepanjang benda ni popular di antara korang,baru sekali aku minum.hihihi.
Disaat berjalan-jalan mesti korang suka beli ni kan.
Aku kurang cikit bab-bab minum ice blended ni tapi aritu sekali minum memang puas lah!
Siap dengan pearl (bentuk bulat-bulat wane itam) dia tu kan.
Aku rasa tak yah dah minum lain.Kenyang dah minum 1 coolblog.

Apa itu Coolblog?
Ayat mudah nak paham = Ice Blended + Bubble Tea 
Sebenarnya CoolBlog ni jenama dia.
Basic benda ni Ice yang di blender pastu letak perisa dengan tambah pearl.
Perisa dia banyak ok!

Halal ke CoolBlog ni?
Sebelum ni ada kuar kat Ejen Halal TV Al Hijrah kalau korang perasan la.
Membincangkan isu minuman-minuman untuk trend sekarang ni kan.
Aku carik2x kat Youtube xdok pulak.
Tapi jumpe link ni




ooo...gitu ke cara buat pearl yer.huhuhu.
mekasehla sape yang upload rakaman ni yer..

Pasni kena tengok la yer tanda Halal Jakim di kiosk-kiosk yang jual CoolBlog ni.

Heliza jadi duta coolblog ni dan dia ada cakap,
..Coolblog ni halal termasuk pearl yer..

Siapa cipta dan dari mana bermula boleh pergi ke


Selamat membeli dan mencuba Coolblog yer.
Berhati-hati dalam membeli
:)



30 pesanan buat ayut :

miz ruha said... Reply To This Comment

pernah minum coolblog ni 2 kali rasenya...
itupun kakak yang beli..
try rasa and okaylah.. sedaplah juga.. boleh tahan.. ^_^

caliph shuriken said... Reply To This Comment

nk heliza.. ehh, nk coolblog satu ^^

Fiza Suhaimi said... Reply To This Comment

first time fiza nak beli, fiza pun ragu-ragu jugak dengan halalnya. fiza stop kejap beli coolblog then halalnya disahkan, wowww memang melompat tak terkira la. heheh. fiza suka beli honeydew. sedap! :D

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

ingatkan blog yang cool..hehehe

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

COOLBLOG .. BESHH .. NAK NAK BILE MASUKKAN SEMUA PEKAKAS DIA .. EKEKE

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak kenal coolblog ni pun harapkan adik akak yg ajar.. hehe

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

saya pun suka minum cool blog ni dear..saya paling suka milk tea + pearl tu..nyum2..terus nak minum pulak..hehe

cik nana said... Reply To This Comment

eh sama la. nana pun baru sekali jeee minum coolblog. tak lah menggila coolblog. hik

hazwan hairy said... Reply To This Comment

penah mkn gak...tp melayu jga..haha

wantie said... Reply To This Comment

follow kamu dari bloglist KA

ummuaidan said... Reply To This Comment

ingat coolblog tuh nama blog ,,or blog yang cool heheh..rupanya ice blendeh ..heh

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

baru tahu...nama dia dah mcm nama blog je...huhuu.thanks singgah blog saya...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

dh byk kali minum coolblog ni hehehe

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

pernah tengok tapi ndak pernah mencuba lagi...tapi orang kata ia memang sedap

Cik Saila said... Reply To This Comment

akak suka gilaaaaaa dgn cool blog ni :D sebabnya dah la murah,sedap lak tu..lg2 letak black pearl :D

nur anis said... Reply To This Comment

tak pernah try coolblog ni..huhu

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

pernah minum sedap dan sejuk giler....

Myra Jay said... Reply To This Comment

Dah penah try 3x tak silap CoolBlog ni :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

mmg cool sgt2 hehe

nazha anua said... Reply To This Comment

dah try memang sedap

unsecretostory said... Reply To This Comment

Dekat tempat aten tengah nak buka satu . Best xpayah nak pegi cari jauh2 dah lepas nie :D

Dezee said... Reply To This Comment

Heh..dulu selalu la minum.Dulu..Duluuuu.. XS

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

penah dh minum CoolBlog ni...sweet sikit...

layan sekali sekala bleh la..hehe..

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ala, Ros agak ketinggalan.. tak penah rasa lagi coolblog ni.. hihi.. tapi penah minum yang ala-ala coolblog, tapi jenama lain la :)

Noraim said... Reply To This Comment

comel je heliza ni kan. cool blog ni kdg2 minum blh la, kalau hari2 naik muak.

#sy ade tag sis :)

PinkUmmi said... Reply To This Comment

ooo...tak tau pun coolblog nih minuman....

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

pernh try..ada yg ok dan ada yg tak =)

shidaR said... Reply To This Comment

sama la shida pun jrg minum heheee :D

azizah :) said... Reply To This Comment

nak try lah.. macam sedap...ehehe

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

mee pn bru tahu knp dkat twiter pakat duk pggil heliza coolblog. Sb duta rupenye haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...