-Kawan Aku-

Ayut Jadi Sponsor GiveAway & Contest?!

Assalamualaikum...

Hujan takde,ribut takde dalam blog tetibe jadi sponsor.
Alhamdulillah,aku nak bagi korang sesuatu la kan sempena akhir-akhir tahun ni.
Memberi lebih baik dari menerima bak katanya.
Tapi bukan aku la yang buat GA gan Contest tu.Tapi Eca yang buat.heee~
So,aku pon jadilah sponsor untuk Year End Giveaway & Contest Eca.
17 Oktober 2012 segalanya bermula...






Ha..untuk yang ni 5 orang bertuah aku bagi hadiah.
Aku akan bagi brooch/keronsang untuk 5 orang tu.
Bolehlah korang guna nanti buat pegi kenduri kawen.Cantik2x pakai kat tudung gitu.hahaha
(Motif ko ayut nak kawen2x. -_-")
Contest yang Eca buat pon simple.
Apa lagi?Terjah!!





Ni ada 4 series kakak2x dan abang2x sekalian.
Ni baru lancarkan series pertama...nampak #1? Maknanya baru 1.
Korang join ada rezeki bawak balik hadiah.hihihi.
Kalau tak dapat GA#1 yang ke2,3,dan 4 kan ada lagi.
Tertarik dan menarik kan..Apa lagi?Drop by k!

Kebarangkalian hadiah diterima korang MEMANG ISTIMEWA.
 
So,jom memeriahkan majlis!
All the best untuk semua!




15 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

yut...wah dah jadi spnsor GA yangg besar-besaran..tahniah & goog luck ...tp camaner nak joinnyer ..? takder citerr pun..

miz ruha said... Reply To This Comment

dapat kerongsang..? pakai g kenduri kawen ayut?? hihi!

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan akak tekan link yg ayut letak tu..nnt boleh tahu cara yer :)

ayut said... Reply To This Comment

@miz ruha hahahaha... :p

MAY said... Reply To This Comment

wah..sponser GA..hebat2.. =)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah cam best je

nur anis said... Reply To This Comment

wahhh..untung untung boleh dapat kerongsang ayut..:)

cik nana said... Reply To This Comment

wah wah best ni boleh dapat keronsang dari ayut..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

thanks ayut sudi promote.

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

wahh...dh jd sponsor, tgu ayut punya contestla pulak nti..

azizah :) said... Reply To This Comment

wah nak keronsang dari ayutt! boleh pakai time kenduri kawen ayut nanti...ngehngehngeh :p

caliph shuriken said... Reply To This Comment

wahh, maju sudah ayut skrg ^^

hazwan hairy said... Reply To This Comment

xsmpat nak siiapkan lg entry ni...hukhuk

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

moga ramai yg join GA eca ni.,. :-)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

nak join juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...