-Kawan Aku-

||Sayang....Maafkanku||

Assalamualaikum...

Tanpa tahu apa kebenaran dan apa kesalahan
Sesuatu datang menduga hati dan perasaan antara kita.
Walaupun berat
Walaupun sakit
Kau ungkapkan
Aku dan kau terpaksa menerima.
Benarlah
Hanya kemaafan mampu diluahkan dan dibicarakn antara kita
Bila ini yang terjadi.

Ha....tu dia petang-petang ni jom layan perasaan...
Lebih kurang makna macam kat atas tu la kan lagu ni..
Cer korang pulak bagi pengertian.hihi
Ni aku bagi sekali lirik lagu yer..
TAJUK: SAYANG
NYANYIAN: UNGU


Entah harus darimana ku memulai kata-kataku
Resah gelisah tak menentu, dari jauh lubuk hatiku
Bukan, bukan keinginanku tuk mencoba meninggalkanmu
Namun tak bisa ku jelaskan, aku takut menyakitimu

Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus

Berat rasanya, berat rasanya untuk
Ungkapkan kata meski melawan hati

Sayang maafkan aku ingin putus

Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus
Sayang maafkan aku ingin putus
Sayang maafkan kita harus putus



Lagu ni tiada kaitan antara yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia
Sekadar lagu..dan aku suke arrangement muzik dia
slow + hard sikit and nice~
dah la vokalis encem..opsss!
Lagu dah lame tapi baru popular sekarang
hahahaha..
Layan...



p/s: Mawar tengah gian lagu ni..hihi




19 pesanan buat ayut :

shidaR said... Reply To This Comment

huhuhu..cam sedih lak intro dia ^_^

PinkUmmi said... Reply To This Comment

suke jugak lagu nih....

Aida Omar said... Reply To This Comment

jangan putuskan aku.. huwaaaa!!!
eh oberdose.. lagu nie memang sedih. Kalau dengar time kena putus dek pasangan memang meleleh.. T_T

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

xnak dgr lagu ne..kang putus pulak.hahahaha...baru nk bersekandal balik da putus.wakakakaka...

ayut,bila majlisnya?hahaha =DD

ayut said... Reply To This Comment

@Eca Dwinky Asha eh3x....hahaha.majlis mkn2 blnja eca tngu ayut dtg sabah tau ^__^

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

sedih dgr lgu ni..huhu

syiela said... Reply To This Comment

akak pun layan juga lagu ni.. best!

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

syg..kenapa nie...

p/s: ok x? sweet x ayat akak pujuk ayut kekekeke

miz ruha said... Reply To This Comment

1st time dengar... layan~~~

MAY said... Reply To This Comment

LAGU TU MCM MENGGAMBARKAN EMOSI DAN PERASAAN ORG TU DI SAAT ITU..ECEH..=)

therosputih said... Reply To This Comment

sedih je lagu nih...sayang seribu kali sayang, tapi terpaksa meninggalkan orang yang disayanginya itu atas suatu alasan yang hanya dia saje yang tahu...

*terjiwang plak kat sini

(www.therosputih.blogspot.com)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Kumpulan ungu memang best..aku layan lagu lama dia Laguku

Noraim said... Reply To This Comment

ingatkan sis tgh sedih ke apa heee

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve hihihi...alololor..best yer kena pujuk *__*

ayut said... Reply To This Comment

@Noraim hahaha..takla.lagu ni kan tgh nek skrg..sllau dgr jd dh mcm best je dgr :)

ayut said... Reply To This Comment

@Hanif Idrus group indon ni lagu dia gan arrangement dy mcm sng je masuk kan..mmmm

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

akak pun tgh layan lagu ni

s h a said... Reply To This Comment

cess...kenape sy ketinggalan ketapi sesorang ni.lagu ungu memang byk yg besh.tp yg ni x pnah denga pon.kena cr ni. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

ayut jangan layan lagu cam sedih2 ni tau.. bahaya! layan je lagu jiwang2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...