-Kawan Aku-

18 BE??Are you Sure Nuffnang?

Assalamualaikum...

1st nampak kat Blog Shida
2nd nampak kat Blog Cikji
3rd nampak kat akaun sendirik!




Tak pernah-pernah dapat pon Buffered Earning (BE) tetibe 18 pulak?
Mesti ada masalah mana-mana kot Nuffnang sekarang.
Ke macam mane?
Nuffnang oooo Nuffnang.
Anything happen kah?

Memang kepelikan jugakla.
Dahla tahun 2009 macam Shida cakap.
Pastu total punye la banyak bagi macam Cikji bagitahu.
mmmm..kena tanya jugak nanti ni.

Cube korang cek korang punye pulak..
Mesti jadi jugak kot..
cer tengok...

25 pesanan buat ayut :

DAIRI FARISHA said... Reply To This Comment

ade nuffnang ni tapi dah lupe password..dei! slalu cm ni

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

sya punya pun....just cash out jer..haha

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

ohhhoooii...byknya BE, betulla la tue kot, sekali bagi..dah xterkira

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

hahahaha...btlla ayut, gila punya byk income? apa kess nie?

unsecretostory said... Reply To This Comment

Betul , checck jugak lepas baca dekat belog shida . aah , semua jadi time 2009 ehh . peliks ~~

izan mama mia said... Reply To This Comment

saya pun dapat banyak gak..napa ekss tahun 2009 lak ??

cik nana said... Reply To This Comment

haaahhhh la ayutttttt. kita pun tak penah2 dapat BE, tadi ni check dapat 8 BE terus ! apekejadah nuff harini ??pelikkk..

nur anis said... Reply To This Comment

ha ah la..saya pun sama..kena hack ke apa nuffnang ni? huhu....sebab tahun 2009 kot..

MAY said... Reply To This Comment

x de pun..hoho...cume yg iklan kene klik je bertambah 25sen..banyak plak..b.e menten 2 ketol..huhu

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

KITE PUN KITE PUN DPT BYAK GAK .. HEHE

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Same jugak dengan Mieya punya.

izzah said... Reply To This Comment

Byknyer BE ayut...rezki di ujung thn la ni yek...msti senyum smpai kt telinga ni.,,

miz ruha said... Reply To This Comment

nak check juga...
blogger pakat dok heboh nuffnang bagi BE banyak ni..
nak juga check akaun sendiri.. tapi tenet xlaju pula..
so,xleh nak check lagi...

fieda said... Reply To This Comment

aritu churp2 pening duit ilang..nuff plk demam duit naik..huhuhu..

aisya said... Reply To This Comment

sy punye dapat 100 tau.. kira punya kira.. nk je tekan cash out tp tak tau betul ke tak.. huhu

shidaR said... Reply To This Comment

hahaaa..shida kalo tgk nk tgelak kire kite ni org lama la yekk 2009 tu heheee :p

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

tu la, apa prob nuff agaknya ek...

azizah :) said... Reply To This Comment

Sama la yunk..under maintenance kot nuff ni..

Everything's Everythings said... Reply To This Comment

Hehe baru je buat nuffnang, iklan pun tak letak lagi so xde kot ;P

ros_reeza said... Reply To This Comment

Eh, yeke ni?.. tak tahu pulak pasal ni ..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahnaih ler

caliph shuriken said... Reply To This Comment

tu laa pasal tiba2 dapat byk BE, erkk...

N.Aima K said... Reply To This Comment

tak cek lagi..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

NASIB BAIK DA OKE.HEHEHHEE..

adyna said... Reply To This Comment

pernah jadi jugak tahun nie..nilai duit beratus2 hehehe tak btl pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...