-Kawan Aku-

Ikatan Janji...

Assalamualaikum...


Apa yang boleh dikatakan, doakanlah yang terbaik buat diriku dan bakal penemanku.
Berkongsi kegembiraan dengan gambar!
Jom!

terima kasih mawar sponsor kek.huhu
tak dapat nak rasa sebab bagi ke sana.Suruh si En B bawak sikit time konvo nanti tapi dia cakap buruk siku.hahahaha.


i am belong to someone...





thanks Yana bagi hamper coklat tu...tak tahu bile boleh abis agaknya.hihihi.

thanks korang sebab memeriahkan dan mendoakan aku.
meh kenalkan kawan meh.
ungu-Mawar,belakang purple-Nad,belakang biru-Dayah dan biru-Aliza







Dah penat..
Tapi ada lagi yang lebih penat di sebalik semua ni.





kakak-kakak aku.
Terima kasih atas segalanya.Terima kasih atas sokongan dan perhatian kat adikmu ini.
Sungguh tanpa kalian adikmu takkan ke mana.

abang-abangku juga.
Walaupun kalian tiada di dalam gambar,tapi hanya kalian penguat di belakang.
Alhamdulillah.
Aku akan melangkah untuk seterusnya.
Doakanlah agar dipermudahkan jalan dan dimurahkan rezeki aku yer.

Nak buat benda baik ni.
Ya Allah
Semoga sama-sama memperoleh keberkatan dari-Nya.
amin.






33 pesanan buat ayut :

Wana Owen said... Reply To This Comment

tahniah!=)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

tahniah ayut....konvo dia sabtu ne kan?...rugi xsama2 konvo dgn eca..eca next year.hikhik.

careno said... Reply To This Comment

tahniah!!! semoga berbahagia dan berkekalan...

PinkUmmi said... Reply To This Comment

wah meriahnye majlis tunang

ummuaidan said... Reply To This Comment

Tahniah yut..inilah yang ditunggu2 thanks kerana sudi kongsi..akak doakan semoga kekal hingga jinjang pelamin.. kalau dipercepatkan lagu lagi bagus...baju tunang tuh pun hijau cantik jerr...srh hafizal jg ayut baik2 yerr..

cik nana said... Reply To This Comment

tahniahhh ! best tu photoshut celah2 pokok pinang ! suke suasana camtu ;)

MRS Rongoks said... Reply To This Comment

tahniah ! ^^
cantik kaler hijau :)

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Amin. Insyaallah, hubungan korang berkekalan

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

syukur alhamdulillah..tahniah dik!
semoga ikatan pertunangan akan diiringi dgn ikatan pernikahan.
semoga berbahagia selalu!

miz ruha said... Reply To This Comment

tahniah ayut!!
cantik berbaju hijau.. ^_^
moga dipermudahkan segala urusan..
mohon tabah dan terus sabar menjaga janji yang terikat itu...
happy for you dear.. :) :)

Cik Saila said... Reply To This Comment

tahniah ayut!! dh jadi tunang org dia :)) cantik baju ayut, simple tp bgs la..sweet je :D

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

sweetnya ayut dgn baju itu...cantik pic dkt pokok kelapa tue..semoga ikatan pertunangan nie akan lbh mendewasakan ayut dlm meniti hari yg akan dtg yg lebih hebat..jagalah hubungan nie dgn baik supaya kelak diredhai allah hingga ke jinjang pelamin..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah..

hazwan hairy said... Reply To This Comment

tahniah ayut..nnti klo nak wat kad khwin ke,gift2 ke cari lah hery yea..hahaha...

MAY said... Reply To This Comment

semoge dpt mengharungi kehidupn sebagai tunangan org..sbb bile dah bertunang ni, mkin byk dugaan..kerana syaitan mmg tak suke umat Nabi Muhammad mendirikan mjlis...masa sy menghampiri tarikh perkahwinan ari tu, rase respect sgt dgn mereka yg berjaya membina masjid..sbb masa sy nak nikah tu,mcm2 dugaan..kete tunang kat bengkel la..kene langgar..hampir rm20K die berabis..insuran cover utk rm11k je..lps tu mcm2 la halangan lagi..tp yg pasal kete tu mmg ingt smp bile2..sbb da la nk kawen nk pki byk duit kan??

therosputih said... Reply To This Comment

insyaallah, semoga dipermudahkan segalanya...tumpang gembira bagi pihak ayut...

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

wah.. alhamdulillah ... dah tunang ye? bila nak kawen? jgn lame2 .. hehe

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh..tahniah ayut :)
shida xtau pape ni tau2 ayut dah bertunang huhuhu^^ terharu tau :)

suka suka said... Reply To This Comment

comey kan baju hijau...mengingatkanku pada waktu itu juga he he!!

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

ayut tahniah..cantik..akak suka warna hijau

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah ayut...cantik sangat kaler hijau tu..:)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear..cntik kaler hijau..

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

nie ikatan janji yang cukup menarik...apapun tahniah lagi...

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Tahniah dearrrrr...Bile makan nasi minyak nye plak??hiihhh

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

tahniah ayut..selamat bertunang...semoga jodoh ayut dan pasangan kekal..Insyaallah

iietamalek said... Reply To This Comment

tahniah..

salam kenal dari saya..
jemput jenguk blog saya
http://konspirasiteori.blogspot.com

shidaR said... Reply To This Comment

nk komen lg hehee..tahniah syg..wahh hijau baju tu nmpak sweet tau ayut :)

shidaR said... Reply To This Comment

nk komen lg hehee..tahniah syg..wahh hijau baju tu nmpak sweet tau ayut :)

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Cantik pulak kaler ijau ni.. Tahun depan buat kaler ni lah plak tema raya.. Hehe.. Btw, tahniah ayut! ^^,

aisya said... Reply To This Comment

weeeee.. tahniah!

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Tahniah :-)

Noraim said... Reply To This Comment

tahniah sis! baru ade kesempatan godek entry lama :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alhamdulillah..tahniah ayut ;D

semoga berjalan lancar hendakNYA.
amin
sweet je hijo;D
kek pon hijo ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...