-Kawan Aku-

Kepenatan.

Assalamualaikum...

Setelah hujung minggu yang padat!
Siapa yang terasa penat tu
Meh kita baca doa hindari lemah & malas ni yer.


[amek SINI gan pinjam gambar bawah ni kat SINI]


Jumaat + Sabtu : Pergi balik KL - Pahang - Terengganu - Pahang - KL

Walaupun aku just jadi co-pilot tapi penat ma.Terasa macam nak tido je dah ni.Agaknya ngantok sangat ditambah dengan Monday blues kot.Yela..kan Jumaat aritu cuti.
Keje semua susun-susun je dulu.Buat tak lagi.Oppss!

Ahad : Kenduri kahwin belah ipar kakak

Nasib orang bujang.hahaha.Pastinya akan ditarik ke mana saje.Cewahh.
Ni kakak mintak tolong sebab tak cukup kaki tangan.Aku dengan gigihnya,straight dari balik Pahang tu pergi menolong apa yang patut.
Time majlis tu, aku jaga tempat nak bagi Mee Jawa.
Ha..pernah makan tak korang semua?
Aku yang serve benda tu pon bila orang tanya apa beza gan Mee Kari.
Dengan slumber je aku jawab. "Ntah.."
hahahaha.
Apa-apa jela.Penat dah time tu.
Sakit segala badan dah ni.Sabar jela.
Apa-apa pon, Alhamdulillah semuanya selesai dengan selamat.
:)



13 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah mmg penat tue..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

penat tp berbaloi dan besh takdak hal kan..hihi.

Dezee said... Reply To This Comment

Dezee xboleh travel jauh2..benci.muahahaha

cik nana said... Reply To This Comment

isnin memang monday blues kann. hihi. nak2 weekend tu busy ke sana ke mari. kesian lah hai ari isnin. hikhik

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

wah.. macam penat je.. kalu akak yg tgh sarat ni lg penat kot.. penat duk dlm kete.. hihi

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

xpe ayut..bukan selalu :)

UmmAidan said... Reply To This Comment

kesian yut..penat yer..ameklah mc sehari ker..hehehe

miz ruha said... Reply To This Comment

kesian ayut penat..

mee jawa?? aku pernah makan ke tidak ye?? ntah la~~

nazha anua said... Reply To This Comment

amin..moga dijauhkan dari hutang yang tak mampu dibayar dan malas

Everything's Everythings said... Reply To This Comment

Bagusnya doa ni kan? ^^
Siapa yg amalkan Al-Ma'thurat tu inshaAllah akan terhindar daripada penyakit Malas ;P

azizah :) said... Reply To This Comment

sekali sekala ayut..takpe.. nanti dah kawen susah pulak nak berjalan2 camni..huhuhu

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

rehat cukup2 ye ....

ros_reeza said... Reply To This Comment

banyakkan rehat ye :)

thanx share doa tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...