-Kawan Aku-

Aku dan Kamu:Siapa Lagi Excited?

Assalamualaikum...


Weekend yang lepas ni telah berpeluang untuk berjumpa.Yeay! (opss!)
Berjalan-jalan sampai kepenatan sepanjang 2 ari tu.
Jalan TAR (buang duit!),IOI Mall Shah Alam (amek coklat yang ditempah!),ICT(frust kamera tak ok!) last sekali merayap kat Bukit Bintang.
(motif sangat pergi Bukit Bintang?huh!)

Berjalan kat Jalan TAR tu,sajelah bawak pergi masuk kedai kain-kain baju pengantin.
Saje menyibuk dan memenuhkan ruang kedai la katakan.
Saje gak tunjuk kat En B satu warna purple.Memang cantik la kain gan warna tu.

Dan yang terkejutnya...
".....jom nanti kawen pakai baju warna ni..." 
jalan lagi aku kat tempat lain En B tempat lain
 "....!warna ni pon cantikla...." "...tapi yang tadi tu lagi best....cepatla....nak pakai warna apa ni nanti..?"

Eh?!
Sape lagi pening sekarang ni?hahahaha
Aku senang je jawab.
Nanti la..Baju sewa je bukan nak buat pon.

Dalam tren LRT nak balik
"...kalau sewa nanti ada ke size....?"

Ok.Malas cakap banyak.
Lambat lagi sayangku...haishhh..  -_-"
(tapi best jugak En B macam tu..nampak kesungguhan di situ.aku je tak fikir pape lagi.huhuhu)

Then...
malam balik ahad  tu dia cakap
"...nanti bukak FB ea..."


Mohamad Hafizal ni..sila senyum semua.hahaha :)


Doakan untuk kami yer.
Semoga jodoh kami dipanjangkan.amin.



Baru timbul mood nak ke blog dari pagi yang memeningkan.
Nanti terjah korang yer
^___^


19 pesanan buat ayut :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

soooo sweeetttt!!
jarang sgt lelaki nk pikir bab2 camtu kan. hehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/10/19-bulan.html

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

warna kita..auwww....excited btl, bagusla tue, benda baik harus disegerakan..nti blog nie penuhla dgn persiapan pre wed hihihihi

Cikgu Ma said... Reply To This Comment

amboi...semangat nak kawen...^_^

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

wah dah berkenan nak jadikan purple warna tema tu...

nur anis said... Reply To This Comment

amin...:) purple memang cantik..:)

cik nana said... Reply To This Comment

hehe best nyeee bila si dia pulak yg lebih eksaited. hihi

miz ruha said... Reply To This Comment

tengah senyum sekarang. :))

amin. ^_^

caliph shuriken said... Reply To This Comment

aamiin ^^

azizah :) said... Reply To This Comment

senyum je jijah baca entry ni :)) moga di percepatkan jodoh kamu berdua.. jijah doakan semuanya berjalan dgn lancar.. cepat2 inform kami almaklumlah kami ni duk negeri org... hahaha

shidaR said... Reply To This Comment

amin ayut...moga pnjg jodhnya ^_^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

wah.. sweet je.. moga panjang jodoh ayut n pasangan.. :-)

Cik Saila said... Reply To This Comment

alahai comelnya korangggg..purple eh..pastu suh tgk FB..hehehe..comel sungguh..cpt2 kawen eh.. :D

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui sntiasa doakan kebahagiaan kwn2 yui =)

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros akan doakan untuk Ayut..
p/s : Purple memang cantik ayut! hihi.. sebab Ros memang peminat purple :)

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

bagus la cik abg xcited...nmpk ksgghan di citu..

semoga jodoh ayut n en B bkekalan yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

semoga ayut dan pasangan cpt betemu jodoh...sweet jer dia hehehe

Myra Jay said... Reply To This Comment

bila jalan2 cuci mata semua nampak cantik, bila tiba saat itu, pasti keputusan akan dapat dibuat ;D

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

dia da serius tu ayut.....yeah..warna tu pun oke gk.hehehe.

Remy hazza said... Reply To This Comment

best nyer.... seia sekata seiring berbincang sama...... untung badan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...