-Kawan Aku-

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Assalamualaikum...




Kalau join segmen follow-follow ni memang kena bagi komitmen tinggi.
Biasalah.Bila dah join kena terjah peserta lain jugak kan.hihihi.
Sekarang nak join segmen Cik Misya nak follow ni.
Model tau Cik Misya ni (wewiittt...)
Ha...sape terasa nak kerja model leh la terjah,kenal-kenal. ^^

Syarat nak join pon senang jer.

1- Follow blog Cik Misya ni (leh la right klik banner yer)
2-Bagi sokongan untuk Finalist Pencarian Model (leh tengok blog Cik Misya)
3- Buat entry dan linkkan ke blog Cik Misya
4-Nyatakan berapa banyak follower sekarang dan explain nape nak tambah follower.



Sekarang aku ada 274 Follower.
Follower ni membuatkan diriku untuk menjadi lebih excited untuk berblog.
Tanpa sokongan mereka,kompem blog ni takde entry.
hahaha.


Dah siap!
Silalah kalian men'join'kan diri yer.


lom selesai balas kunjungan dah entry lagi.oppss!



17 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

selamat bersegmen

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

wahh..model ea? sure cntik orgnya...

Norzie hany said... Reply To This Comment

Good luck ayut.

Cik Saila said... Reply To This Comment

tu la ayut, kalau dh join segmen following ni kena bg komitmen kan..akak ssh nk bg komitmen..nnt xbest la kan,apa org kata lak nnt..huhuhu..dh lama xjoin segmen2 ni..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

x nyempat nak mengejoinkan diri lagi. huhuhu. nak join jugak sbb saya suka dunia modelling ni. kagum dgn cik misya kita ni yg melentik2 bodynya berposing. hehehe

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck yer

careno said... Reply To This Comment

btul tu.. joint segmen kena bg komitmen skit... nnti org marah sbb die folo kite tp kite tak folo die...

Cik Saila said... Reply To This Comment

ayut, foam tu akak beli kat kedai bunga dlm Semua House, setakat ni kat situ je yg murah..

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Thanks for joining!=) Boleh check your link di sini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Nombor anda mewakili anda untuk pemilihan pemenang melalui Random.Org.

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Follow..Follow..Follow!! :DD
Follow Back yewwwww..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

shidaR said... Reply To This Comment

selamat bersegmen dear :)

nur anis said... Reply To This Comment

selamat bersegmen..:)

Amalia said... Reply To This Comment

merangkak di sini ^^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

selamat berblogwalking + tambah follower :-)

Kathy Rbain said... Reply To This Comment

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

xie_arf said... Reply To This Comment

done follow balik. thenx sayang. ^^

jom join segmen ieka sekali.
http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl_3210.html
<3

siti hidayah said... Reply To This Comment

Datang singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...