-Kawan Aku-

Anak vs Ayah

Assalamualaikum...




Anak : Ayah, kalau ayah nampak RM10 kat meja dan RM5 kat lantai, yg mana ayah akan ambil?
Ayah : Mestilah RM10 , Banyak tuu.
Anak : Ayah,kenapa ayah bodoh sgt? Kenapa tak ambil kedua-duanya?
Ayah : $#*$&@#@$@#
Anak :@#!@#!@%$!@#!@#!@!!


Sambungan~~


Ayah : anak,Ayah nak bagi rm5 dengan rm10,yang mana anak akan ambil?
anak : mestilah dua-dua sekali,(nak kenakan aku balik laa ni,sorry father,aku lagi cerdik)
Ayah : Kenapa anak ayah ni bodoh sangat,ayah suruh pilih rm5 dengan
rm10,disebabkan kau bodoh,pilih dua2 sekali,rm5 tak dapat rm10 tak dapat. HARHARHAR!
Anak:@#$@#$@#$@#$(melepas aku!!)
Ayah:@#$*@#*$^*&@#!!




p/s:hahaha...memang happy family ^___^ .Autopublish sebab nak kena survey tepat keje baru!


sumber: FACEBOOK

21 pesanan buat ayut :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

hahahaha..syomel je. kelakar betul la!

ummuaidan said... Reply To This Comment

hahaha...lawak..tp anak tuh kureng respek bapak dier cikit cakap 'bodoh' kat bapak...

LelakiSemalam said... Reply To This Comment

bapa borek anak rintik...hehe

suka suka said... Reply To This Comment

hi hi..

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

kahkahkah !! like father like son .. kih3

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

hahahah

hananhadila said... Reply To This Comment

haha , ayah yang spotim habes

Dylla Abas said... Reply To This Comment

adoiii...mcm ni pun ada..hehehe :p

miz ruha said... Reply To This Comment

hahaha.... lawak... :D

aswadz said... Reply To This Comment

si ayah bls dendam ler tuh. hehehe...

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Hehe.. Mesranya gurau ayah ngan anak nih.. =)

aisya said... Reply To This Comment

haha.. adik bongsu sy slalu kenakan ayah mcm kes yg 1st tu.. kitorg yg jd pemerhati ni hanya mmpu gelak je. hehe

Aida Omar said... Reply To This Comment

Haha.. selamber badak je bodoh2 bagai. Kelakar betul. Kerja baru? Dapat kerja baru dah eh ayut?

caliph shuriken said... Reply To This Comment

sesuai sgt laa depa dua org tu, hukk...

azizah :) said... Reply To This Comment

hahaha sabar jelah.. masing2 mata duitan..hehehe

izzah said... Reply To This Comment

Hehehe...buat ku trsenyum di pg hari:-)

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

hahaha. kan dah rugi ?

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

hihiii terhibur baca entry ni

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

alahai gurauan anak dan ayah nie, menceriakan!!

ayut said... Reply To This Comment

@Aida Omar dpt offer..tu nak pegi tgk dulu... ^^

Myra Jay said... Reply To This Comment

Hahaa, adoila.... :D Macam2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...