-Kawan Aku-

Sayang kat semua ni!

Assalamualaikum...

Semalam aku cite pasal aku tunang kan?tak cita pon bagi gambar je.hihihi.
Terharu la..Nak nangis pon ada.Touching tau.

Pengalaman dalam berblog dengan kenal ramai blogger lain.Walaupun hanya di alam maya terasa macam dah lama je kenal.Memberi nasihat.Memberi ucapan-ucapan yang menyentuh gitu.Baca sikit, tersenyum...Baca lagi,nak nangis.Baca lagi,kena jadikan peringatan ni.Baca lagi,wahhh happy yer.Sangat sweet la korang ni.Sayang kat semua ni!
Nama-nama diorang ni nak carik link blog yer ada je kat bloglist gan top commenter.
Tapi ada jugak yang belom masuk list.Nanti aku update bloglist ea.hihihi
Jangan merajuk pulak.Cubit nanti kalau merajuk ^__^






Semoga ukhwah yang terjalin membawa manfaat bersama ye.
Komen ni lom publish lagi sebab arini MC.Tak larat nak buat pape dah.Kena duduk rehat dulu.Walaupun belom publish tapi aku dah baca tau.hihihi.Esok baru balas jejak.Maaf kalau terlambat.
Ni pon autopublish.


Selamat berblogging kepada semua!




21 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

semoga cepat sembuh

DAIRI FARISHA said... Reply To This Comment

name kite xde..huhu

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

thanks jugak jd kawan mee ;)

cik nana said... Reply To This Comment

yeayyy sayang ayut jugak !! hee ;)

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

inilah bagusnya berkawan di alam maya. saling support each other :)

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

inilah bila berkawan di alam maya. saling support each other. take a good care k. get well soon ya! :)

therosputih said... Reply To This Comment

kalau dapat kawan2 blogger yang best, memang akan best sampai ke akhirnya...itulah yang kita cari...=)

jaga diri sis...

Cik Saila said... Reply To This Comment

hehe..belum publish tp dh baca..comel je ayut.. :D

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

get well soon dear...rehat cukup2 kalo dpt mc tue..

ummuaidan said... Reply To This Comment

Sayang dekat ayut juga..hehehe..tumpang bahagia wpun akak nie jauh & mungkin tak sempat nak pie kenduri ayut..

shidaR said... Reply To This Comment

sama2 kasih ayut..syg juga kat dia heheee :D

shidaR said... Reply To This Comment

sama2 kasih ayut..syg juga kat dia heheee :D

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya, entah bila lah nak masuk dalam top commentator. Jenuh nak mengejarnya. hihi

Misz Mieza said... Reply To This Comment

^_^

azizah :) said... Reply To This Comment

wahhh tengok ramai take care kat ayut... dari sini la kita dapat ramai kawan kan..seronok!

syg.. jaga diri baik2 k..ada jodoh kita jumpa yer :)

miz ruha said... Reply To This Comment

walaupun tak pernah bersua, ukhuwah itu terjalin tanpa kita sedar.. ^_^

ayut dah letak gambar baru la... comel.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

ramai syg ayut =)

aisya said... Reply To This Comment

tak sihat ke? bykkan berehat, jaga diri baik2.. get well soon ye.. =)

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

NPE KOMEN DEQ XDE PUN .. SOBSOB ..

PinkUmmi said... Reply To This Comment

sayang ayut jugak...hehehe

hazwan hairy said... Reply To This Comment

eh2 tersenarai lak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...