-Kawan Aku-

Perkahwinan Dania & Azmie..

Assalamualaikum...

Now,aku di Universiti Malaysia Pahang (UMP)!!!
oh..terkenang waktu sepanjang 4 tahun lepas....
senyum bebnayak la jadinya..
^____^

Jom share kemeriahan perkahwinan member ni jom.
Sorang Terengganu,sorang Kelantan.
Majlis yang sangat simple dan mudah.
Tapi meriah dan semua happy!
Alhamduillah.
Dah selesai.

No kompang.
No muzik-muzik.
No MUA (make up sendiri sebab dia memang boleh buat)
No pelamin mewah (sewa barang je)
Baju sewa je
Mak Dania inform kitorang
"dia tak mahu buat yang macam-macam tu.nak simple jer.Kalau nak ikut hati memang semua nak kan."
tu dia....


tadaa..!
Nila koloni yang hadir sebagai wakil UMP.
Nak datang ni semua jakun guna GPS.
Akulah paling jakun ye sebab kat highway nape GPS ni tak bunyi2x..
tekan sana tekan sini
serius jakun...
Tapi memang pon tak bunyi sebab kat highway la....
Tegak jela jalan.GPS takkan bunyi yer.
Tapi bila nak masuk simpang pegi Jalan Gong Limau tu,berbunyi-bunyi GPS yer.
hahaha.
Jakun kan?huh!


on the stage..


on the way masuk umah...


i'm taken...Dania~


we always gossiping once berjumpe..ape hal ntah.Semua nak cite.
Samsung Galaxy tab.
mewahlah rakanku ni.hihihi

Gambar tak tersusun..
Layan jela yer..


#strategi nak simple majlis..buat time hari bekerja.



17 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

orang yg menghadiri majilis perkahwenan tuh bila lak nak buat majelis..jejemput akak yg jauh nie yerrr...yut again set balik nama blog akak kat blog nie..biar jd nama aku difijiislands, ooraitt ker tak?

nur anis said... Reply To This Comment

make up sendiri? cantik tu...:)

Sue PeLik said... Reply To This Comment

tahniaaaahhh!!!sonoknya kawen bl lablh kawen???huhuuu

azizah :) said... Reply To This Comment

simple.. macam ni menarik! lagi satu baju dia cantik! hehhee

ked kookie said... Reply To This Comment

hohoho..
kenduri ni mesti buat hari jumaat kan?

Myra Jay said... Reply To This Comment

Selamat pengantin baru buat mempelai, semoga perkahwinan yg dinia berkekalan semlamya :)


p/s: Nenas batu tak kena kopek, cuma rendam, rebus dan minum air rebusan tu ;)

Noraim said... Reply To This Comment

cantik even simple pun :)

miz ruha said... Reply To This Comment

biar simple asal meriah~~ ^_^

Cikgu Ma said... Reply To This Comment

rasa mcm nak kawen jugak malam ni...kehkeh...

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

cantik jugak an baju pngantin warne krim .. nampak lembut jee .. cntik sb tuan punye pakai pon cantik .. hehe

izzah said... Reply To This Comment

Biar simple jnji berkat...lps kawin lg byk nk kna guna duit...

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

meriahnya korang.. :)

kalau jumpa teman lama memang dunia seperti sendiri yang punya..hehehe.

btw pengantin tu comel,biarpun simple tapi dalam gambar semuanya nampak teratur :)

shidaR said... Reply To This Comment

bt hari bkerja sape je leh dtg hehe..saudara2 pn lum tentu blh dtg kalo gitu..itu strategi saving hahaaa :p

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

alahai..sikit je gmbr pun,
xpuas tgk huhuhuhu

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahniah buat sahabat tu ye!

ros_reeza said... Reply To This Comment

Cantik pengantin :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

seronoknya g kenduri n kumpul dgn kwn2 camni... bila dh kawen, susah utk buat camni... ada komitmen dgn family .. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...