-Kawan Aku-

Akhirnya....dipulangkan

Assalamualaikum....



dipulangkan...
memulangkan..
terpulang..

Setelah hanya lagu Najwa Latiff sebagai peneman..
Kali ni entry pulak dihidang.
cewahhh...
Alhamdulillah.

Tak mau cakap banyak
Yang pasti selalu la update password dan kuatkanlah password semua ye.

Kebelakangan ni memang tak terkejar buat kerja
Bos aku dah bersalin dapat baby laki kembar 2 orang.
Pastu kat ofis kakitangan memang terhad.
Then,bos mintak unpaid leave lagi sebulan.
Bos kepada bos selalu hentam diriku ini
Kesimpulannya,time free baru aku jejalan blog korang la tau.
Entry pastinya tak janji ada ke tak.
boleh gitu?

Rindu semua.
Jom tanya khabar kekawan jom!

15 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

sila cerita detik mencemaskn itu..waaaa

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alhamdulillah... akhirnya blog ni kembali ke tgn ayut :-)

ummuaidan said... Reply To This Comment

Alhamdulillah..yg penting dia kembalikan..semua right in place ker? takper lah yg takder sikit2 tu ..janji taklah putih mata setelah berpenat lelah...welcome back..miss u..

miz ruha said... Reply To This Comment

alhamdulillah.welcome back, blog ayut!! ^_^

aryocahyalesmana said... Reply To This Comment

keep spirit my sister ayut...

azizah :) said... Reply To This Comment

serius rindu giler kat ayut!! welcome back syg~ jaga pasword baik2 k..

Puteri Purnama said... Reply To This Comment

Assalammualaikum Lama juga tersekat ye.Petola ayut tu dah berbuah.Pergilah melawat kat laman bumi Fiji.

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

akhirnya....hehehe.nasib baik dia pulangkan.kalau x

Mishter Izwän said... Reply To This Comment

wahh. bz macam bos, pas ni suruh bos cuti setahun. bia awk jd bos

syakirah izwanie said... Reply To This Comment

DApat kembar? Tahniah buat bos akak (:

shidaR said... Reply To This Comment

finally hehee...lega..kalo dak shida buka duk dgaq lagu najwa heheee :D

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

akak cuba jgk masuk blog ayut, tp mcm kena hacked,lama btl xde entry baru dr ayut, so skrg nie dh ok la nie?

nur anis said... Reply To This Comment

yeay...blog ayut dah ok ye...^__^

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

cemas juga KA bila x boleh bukak blog u ari tu ! wlcm back ye

fieda said... Reply To This Comment

nsb baik dapat balik ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...