-Kawan Aku-

Shiela Hamzah Juara Asian Wave!

Assalamualaikum...

Ha...lagi cerita pagi tadi..hahahaha..Lambat betul update aku ni la..adehhh.

Ni baru je lepas tengok video Shiela menang.
Amik..Juara gitu dalam Final semalam.
Shiela dapat juara dalam Asian Wave 2012 di Shanghai,China.
Tahniah Shiela.Keep it up ok!



amek..pahamkah dia nyanyi apa?hihihi.
Tapi dia menang!
Muka gerun terserlah,hihihi..


Rasa-rasa yela,sepanjang Shiela pegi pertandingan mana-mana jarang tak menang.
Rasa-rasanya jugakla,dah banyak gak Shiela ni ke pentas luar negara.
kan3x?
ke silap ek?huhuhu.
Again for you Shila,TAHNIAH!

dah ada gaya Najwa Latif la pulak.hihihi


Rezeki buat kamu...Alhamdulillah.
Jaga diri baik-baik at the same time ye.
Bakat kamu memang sangat best!
:)



Najwa Latif??Terkenang peristiwa lalu..hihihi
entry bawah ni 1st time kot takde gambor.hahaha

14 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

suara dia lantang dan merdu.. memang patut pon menang.. ape2 pon dia memang superb! tahniah shila!

Azee Hana said... Reply To This Comment

tahniah buat shila hamzah...juri semua suka dia..=)

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Tahniah shila.. Hee

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

dia mmg terbaiklah

shidaR said... Reply To This Comment

tahniah shila :)
bangga dan suka tgk dia skg nih :)

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah shila amzah..:)

miz ruha said... Reply To This Comment

tahniah shiela~~ ^_^

Aida Omar said... Reply To This Comment

Bangga dengan shiela nie.. sejak bertudung nie makin comey pulak dia. Rezeki dia menang malam tu kan.. tapi dia memang hebat pun. huhu

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Yeah! Shilla the best! Tahniah lagi skali untuk SHilla kerana dah berjaya mengharumkan nama negara.. ^___^

aisya said... Reply To This Comment

suara dia mmg power kan.. hehe

jaakechik said... Reply To This Comment

dia mmg berbakat. tp comel kan dia bertudung. ayu jer...

shidaR said... Reply To This Comment

tahniah shiela :)

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

tahniah..

suka penampilan dia bertudung sekarang ni :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

tahniah utk shila.. mmg suara dia sedap :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...