-Kawan Aku-

Berbaloikah Hubungan Jarak Jauh?

Assalamualaikum...



"If you want to feel rich, just count all of the things you have that money cannot buy "


Percayalah...
Semua pasangan akan berkonflik untuk fasa membangunkan keserasian dan kefahaman.


Feel free to read


Blog Penulis:



Tiada siapa yang mahu berjauhan tatkala telah sah menjadi pasangan yang halal
Mudah-mudahan Allah mendengar segala keluhan
dan memberi ruang jalan penyelesaian.
Berusahalah.

20 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

berbaloi...cubit2 nuffnang x & project watt

Dylla Abas said... Reply To This Comment

hubungan jarak jauh tu ada kebaikannya juga :)

nur anis said... Reply To This Comment

berjauhan banyak dugaannya..tapi tak jadi suatu masalah..:)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

berbaloii....suka lagi jrk jauh..blh lpk2 ngn kwn2..hahahah

ummuaidan said... Reply To This Comment

hmmmm...berbaloi kalau he's the best that you can have or worth to have.. or jrk jauh utk sementara sahaja..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

insyaALLAH.. moga akan semakin dekat.. jauh2 tp berjumpa kira okay sgt tu.

syiela said... Reply To This Comment

kadang2 ada kebaikan tapi yg penting saling mempercayai dan kejuran antara satu sama lain

Ikhwan Suhaimi said... Reply To This Comment

depend how you handle it :)

izzah said... Reply To This Comment

What's the purpose of marriage kalau dr awal dah niat nk duk jauh...better usahakan duk skali sbb bkn sikit cabarannya bila suami isteri brjauhan ni esp di pihak isteri...nk kna handle ank2 lg...

ayut said... Reply To This Comment

@hazwan hairy tengokkk..nmpk sgt nak lepak gan kawan je kan :D

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis btul..diri sendiri tu yg penting :)

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan mgkn sementara saje :)

ayut said... Reply To This Comment

@syiela yup...true :)

ayut said... Reply To This Comment

@Ikhwan Suhaimi pembawakan diri dlm hubungan right? ^^

ayut said... Reply To This Comment

@izzah need two way communications kat sini kan bila bercerita pasal hidup selepas kawen... :)

azizah :) said... Reply To This Comment

walaupon jauh tapi dekat di hati... moga bila berjauhan tu hubungan makin bertambah sayang :) lebih menarik lagi saling mempercayai..

Dezee said... Reply To This Comment

Hubungan jarak jauh itu la yang membuatkan perasaan rindu itu lebih istimewa...dezee yang kata.XD

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

jarak jauh ni dugaan dia banyak kan.. tp yg plg pnting, saling percaya mempercayai :-)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

berbaloi klu saling mempercayai...hehehe...nasib baik kt laut,xde sgt jpa pompuan.risau gk sbnrnya..wakakaka :P

ayut said... Reply To This Comment

@Eca Dwinky Asha hahaha..eca xaci la.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...