-Kawan Aku-

Bloglist Kesuma Angsana (KA)!

Assalamualaikum...

Lama dah jugak nak buat entry ni.Sejak dilancarkan dah nampak dah.Hari ni baru kuar entry yer.hihihi
(ayat arini update blog semua mula ayat yg same je...-_-")
Nak duduk kat umah KA!
KA,ayut nak duduk lame2x ea kat umah KA.Pilih ea.Pilih tau :p


Dulu follow KA sebab join segmen Abg Ben time Bulan Puasa.
Sekarang selalu je ke Blog KA ni sebab dia punya blog entry berduyun-duyun gak sehari.
Berita yang kadang-kadang ayut tak terbaca kat paper leh je baca kat Blog KA ni.
Kira updated la blog KA ni.
Ada gak selitkan tips ada gak cite aktiviti KA(pastinya tak banyakla)
Tapi dulu mula2x ingat KA ni lelaki tau.Rupenya explore lebih2x KA ni mama la.hahaha.


Jom join sama jom.Leh klik kat banner ea.
Tamat tempoh pelancaran: 26 Sept. 2012 (12.00 tengahari)


15 pesanan buat ayut :

unsecretostory said... Reply To This Comment

Selamat Join segmen yea :D

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tq sudi menjoinkan diri yek!.. sgt2 KA hargai. insyaAlah ada tempat for u yek

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

good luck

ayut said... Reply To This Comment

@unsecretostory :) mekaseh...

ayut said... Reply To This Comment

@Kesuma Angsana yeay...nak duk lame2 ea KA..hihihi :p

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

moga ayut terplh ya..

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Velentine :) thanks...

ayut said... Reply To This Comment

@Sally Yatiey hihihi..mekaseh :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI harap2x gitu la..nak duk lelame..hahaha

Ikhwan Suhaimi said... Reply To This Comment

adui masuk juge ke??? tipis la harapan... hahahha > Selamat beresegmen ayut!

Cik Saila said... Reply To This Comment

dr minggu lps KA post psl ni akak nk sgt join tp smpai skrg xjoin2 lagi..sempat ke sblm esk eh :(

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

a'aa blog KA ni selalu update n byk entry sehari kan :-)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

join jugak!! hope kita dpt msuk kan :p

Myra Jay said... Reply To This Comment

Semoga tersenarai dalam bloglist KA ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...