-Kawan Aku-

Nasib Baik Sempat.Kad Raya Lagi!

Assalamualaikum...


Akhirnya sempat sampai dengan selamat ke tangan aku sebelum bercuti!
Ni la kad raya yang rasa nya terakhir buat masa sekarang sebabnya lepas ni cuti dah.
Tengahari ilang dah.Kalau posmen datang lambat memang ni jela dulu.
Tapi nanti lepas raya mugnkin ada lagi.Kan3x??hahaha.



Atas tu daripada Shida
Kad dia esklusif ok dari Ipoh gitu.
Licin jer..Dah boleh buat bisnes gini kalau kreatif kan.
Mekasih dear!
Kenal Shida ni baru je tau sejak aktif berblog.
Dia baik.Kalau tanya apa-apa dia layan jer.hihihi.
Aritu dia baru buat GA then aku join dapat pulak sebijik kad ni.
Tanpa disangka.
Sukerrr!




Yang ni pulak daripda Miss Z.
Ha...ni pon buat sendiri tau.Rajin-rajin blogger ni kan.
Aritu ada join segmen dia.
Nombor aku bertuah gitu.hihihi.
Dapatlah kad di atas itu.
Ni dari Sabah tau.Terkejut jap.
Mekaseh tau Miss Z.
Suker jugakkk!

Mekaseh semua yang susah membuat dan mengepos kad raya kepada aku.
terharu dan sangat happy bila dapat.
Semoga ukhwah kita akan terus berpanjangan.
Sayang semua!


2 pesanan buat ayut :

caliph shuriken said... Reply To This Comment

wahh, dapat jgak kad raya dari shida.. dia sendiri design tu ^^

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh seronoknye dah sampai juga hehee..habis 100 kad shida edar heheee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...