-Kawan Aku-

Kecelaruan Hari Rabu!

Assalamualaikum...


Muncul entry dengan ayat panjang berjelar.Yehaaa!

Aku buat keje tadi.Baca jugak komen-komen yang bagi.Aku gelak-gelak sendiri.Terfikir sejenak.Aku kalau pegi blog orang pon banyak persoalan timbul bila tiba hari rabu.hahahaha.


Mesej ni dapat pagi tadi dari si dia.

Semalam dia dapat arahan untuk naik kapal.Lepas tu dia bagitahu la kat tunang kesayangan dia ni (sila muntah beramai-ramai..hahaha) yang dia akan naik kapal.Tu muncul entry "Kalau sayang ditinggal-tinggalkan" tu.Entah macamana pagi tadi dapat arahan baru kot,si dia ye tak jadi belayar.Tu dapat mesej dari tunang tersayang (sila muntah lagi..hahaha) bagitahu dia tak jadi naik kapal.Dengan dia-dia sekali suka.hahaha.Sebabnya kitorang ada planning nak buat.Jadinya,bolehlah kitorang proceed dengan rancangan asal. ^^

Siapa nampak screen telefon aku tu dah bergaris-garis. ==! Screen telefon ye dah tak betul.Lama dah telefon ni.Jatuh je kejenya.Jadila macam tu.Nak tukar telefon baru!Sebelum ni pakai telefon Corby tu.Tapi tetiba dah problem tak boleh nak on.Baru pakai setahun.Telefon Corby tu jugaklah hasil daripada gaji permulaan masa beli.Ada sentimental value di situ.Tapi apa boleh buat,takde rezeki nak pakai lama.

Hopefully bolehlah nak proceed dengan perancangan kitorang nanti.
Kejap lagi aku pergi rumah korang yer ^^
Korang hidang apa ek arini??


20 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

ooo..begitu rupanya cerita..baru paham...

Azee Hana said... Reply To This Comment

amboi,,kemain suka ye..hehe

cik nana said... Reply To This Comment

owh ada ea camtu dah panggil lepastu x jadi pulak. haha. eh eh incik beliau kite pun keje kapal jugak. tu ha dah berkepam cuti lama sangat tak naik2 kapal lagi. muehehe.

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

wahhh..lama betul guna hp tu ye. hp lama akak semua dah rosak, tp akak tetap simpan wat kenangan. hehehe

ape la plan ngan incik tunang tu ye. mcm best je :D

ros_reeza said... Reply To This Comment

hihi.. ok, faham faham..apa rancangan tu ayut, share lah.. hihi ( macam tahu je plan tu?..)

nea lopah said... Reply To This Comment

salam kenal..thanks sudi singgah.
komen sikit pasal n3..hehehe, jauh2 lah best, rindu lebih sikit kan, nnti...

Cik Nur said... Reply To This Comment

hehehe..dah agak dah...yg pergi belajar tu siap de pic org sedih tgh tgk kapal lagikan..
hihih

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

faham2

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Sekarang ni kan orang tengah duk apply rebat Rm200 utk beli henpong baru tu .. Apply lah.. Dapat diskaun RM200 nanti.. Hehehe.. =)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh syok la ya boleh dating....

azizah :) said... Reply To This Comment

hehehe bagus la lepas ni leh proceed planning tu.. ada hikmahnya kan..hee

aisya said... Reply To This Comment

Berbunga2 lah hati tu kan.. hehe

ada buah durian kt rumah sy tu.. jemput lah makan.. hehe

adyna said... Reply To This Comment

hehehe..

ayut tq like page akak tau :)

nik ros said... Reply To This Comment

seronok. boleh proceed dengan plan yg di rancang kan.

Remy hazza said... Reply To This Comment

harap perancangan menjadi... have fun !!!!

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

suke ye ayut

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

fkir jap nk beli hp ape pas nih hehee :D

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

minta tunang beli yang baharu

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ooo xjadi belayar patut suke... upenya ada plan.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

dia nak soh beli tepon baru tu ayut hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...