-Kawan Aku-

Durian Crepe Petaling Jaya

Assalamualaikum...


Dalam blog ni ada pulak keyword mencari Durian Crepe di Petaling Jaya.Nak share la satu tempat ni yang aku baru je beli.Jumaat lepas.Siapa yang area-area Seksyen 17 takpun pelajar-pelajar Matrikulasi UIA tu nak makan Durian Crepe boleh la order dengan Kak Awin ni.Hari khamis petang order,malam Kak Awin cakap boleh pick up esok.hihihi.Cepat jer.


Photo: Kepada semua custumer yang asik bertanya bila nak jual crepe durian... Awin Macarons dh keluarkan produk crepe durian...silalah order ye...tq


Pinjam gambar dari tempat Kak Awin sebab nak bagi korang tengok kesedapan Durian Crepe yang Kak Awin buat.Nampak sedap kan?Pengalaman aku makan pon sedap.Cream dia rasa fresh!Nyum2x.Bolehlah cuba kepada orang-orang area Petaling Jaya yer.

Kak Awin ni kerja dekat Farmasi depan Masjid Matrik UIA tu.Jadinya sesiapa order boleh pick up kat situ.Baguskan?Pass depan pagar gitu.hahaha.ok.Pape hal bolehlah contact dengan Kak Awin ye.




Ni gambar aku amik.hihihi.
Jemput makan Durian Crepe.
Bismillah
^___^



p/s: Buat Durian Crepe sndiri cream tak jadi..Beli kompem jadi.hahaha.







28 pesanan buat ayut :

nik ros said... Reply To This Comment

sedapnya. aritu dah mkn
tapi teringin nak makan lagi :)

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Sedapnya ^_^

Cik Syida said... Reply To This Comment

Sedanyeeee. Owh durian crepe!!!

miz ruha said... Reply To This Comment

tak tertarik pun untuk makan durian crepe... hehe..

miz ruha said... Reply To This Comment

tak tertarik pun untuk makan durian crepe... hehe..

therosputih said... Reply To This Comment

hahaha...jadik, baik beli la gitu, takyah buat sendiri...wakakaka

cik nana said... Reply To This Comment

apemacam dah try durian crepe ? sedap tak ? hikhik

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

terliur..terliur..huhu

misz jue said... Reply To This Comment

sedapnya durian crepe..terliur plakkk

JOM JOIN GIVE AWAY SAYA, ANDA MUNGKIN BERPELUANG MEMENANGI COLLAGEN POWDER SHAKLEE ~
http://www.blogsukesuki.blogspot.com/2012/12/misz-jues-diary-give-away.html

azizah :) said... Reply To This Comment

jijah pon dah pernah makan dah..sedapppp!

Ibu Lala said... Reply To This Comment

Sekarang mmg tgh musim dc nih...

BMA said... Reply To This Comment

boleh dibungkusin satu ya
:)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah...siap boleh tolong promot lg tu...kalau buat bisnes online mcm best ni...hantar pakai pos...haha

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mmg mghntui toi mknn ni skg.

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

nyum..nyum...sedap, suka

iietamalek said... Reply To This Comment

mmg sedap..tapi selalu mcm tu, klau org buat mmg sedap jer, kalau diri sendiri ade jer tak kena..hehe

Remy hazza said... Reply To This Comment

nampak cam sedap... cuma remy tak mkn durian...... tgk aje la.....

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

fav alisha ni.. hihi

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

sedap

Mimie said... Reply To This Comment

pgsan jap tgk doyan crepe nih

نورعيم said... Reply To This Comment

macam mane eh rasanya? rasa durian ke? eh soalan sengal . haha.

Cik Nur said... Reply To This Comment

teringin nak buat..tapi takut tak jadi...

bila tgk ni, teringin pula nak mkn..hihi

aisya said... Reply To This Comment

Teringat ahad lepas.. g makan kt pizza hut.. sekali meja sebelah makan durian crepe pulak dh.. harum semerbak jadinya.. dh la bau durian dan yg sewaktu dgnnya tu musuh ketat sy.. sabar je lh.. huhu

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

ayut stay kt sek 17 ke?akak ada adik ipar duk sna :) akak pn suka kak g psr mlm kt sna tu :)

shidaR said... Reply To This Comment

uihhh..seram tgk haihh ^_^

ummuaidan said... Reply To This Comment

bilalah akak dpt merasa durian crepe nie yut,..nak wat sendiri pun takdak doyan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

hohoho pemes betoi durian crepe skang ni hehe

Anonymous said... Reply To This Comment

Cmne nak order kak..teringin sgt niee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...