-Kawan Aku-

Kucing dan Dip Flower

Assalamualaikum...


Semalam cakap nak mandikan 2 ekor kucing tu kan.Mandi dah 2 ekor tu dengan selamatnya.Selamat la tak mengganas benor waktu mandikan tadi.Kalau tak mahunya tanganku ini penuh dengan kesan cakar.huhuhu.Selamat la panas berterusan.Cepatla jugak keringnya.Lepas tu siap ada mak angkat tolong jilat.Bagus sangat.hahaha.

Mandi dah kami!


Harini aku penuh tenang duk tengok Facebook.Setiap benda aku tengok kot sampai la ke tempat kawan aku ni dia buat dip flower.Korang pernah dengar dip flower??Aku setiap kali pergi Jalan TAR kedai Syarikat Bunga Reben tu aku mesti telek dip flower ni.Tengah famous amous kot sekarang benda ni.Boleh tahan jugak la mahal bunga dip flower ni.

Penuh excited aku pergi google macamane nak DIY dip flower ni.Carik punya carik jumpa dan baru tahu ada pelbagai benda yang digunakan untuk buat bunga ni.Siap cecair bagai.Aku pon macam terpesona ok sebab jakun baru tahu benda ni.hahaha.So nice!!Aku dapat bayangkan tangan orang yang buat dip flower ni mesti tangan lembut + kreatif.Penuh ketelitian kot nak membuat.Niat hati macam nak mencuba buat.Gatal tangan dah ni.huhuhu.Korang tahu tak dip flower ni??Aku google satu gambar tepek sini la ea buat rujukan.hihihi

Suka dengan bunga tangan ni....nak buat!!nak 10000x!!!!!


Hope berjayalah nanti nak mencuba benda alah ni.hihihi
Jom DIY!




15 pesanan buat ayut :

izzah said... Reply To This Comment

good luck ayut...chayyok2....jgn jd mcm akak...akak dlu sblm kawen,smua nk diy..last2 smua tempah...hahaha...

Ena's Palace said... Reply To This Comment

Slmt mcuba...mmg cantik la

ummuaidan said... Reply To This Comment

Go ayut go....semoga berjaya buat dip flower nie..tak sabar nak tengok...

Remy hazza said... Reply To This Comment

memang cantik bunga tangan tu.......
gud luck!!!!

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

bersih sudah kucing tue

iietamalek said... Reply To This Comment

cantik bunga tu..chaiyokchaiyok...

hnahdy said... Reply To This Comment

buat jgn xbuat. nanti nak tengok :)

s h a said... Reply To This Comment

Selamat menDIY ayut.Cantikla bunga tu.Penah tgk tapi baru taw namanya dip flower.Hahah.

Mimie said... Reply To This Comment

cantik dip tgn tuh

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah siap cecair tu...ni mcm mencabar je ni nak buat...

nik ros said... Reply To This Comment

cantik bunga tgn tu.lain dri yg lain

adyna said... Reply To This Comment

comel je kucing2 nie..tp akak takut kucing

ros_reeza said... Reply To This Comment

Memang cantik... moga ayut berjaya buat ye..

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck ayut! pasti berjaya.. ayut pon kreatif

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

cantik ayut bunga tangan tu..buat k hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...