-Kawan Aku-

Bila tangan gatal!

Assalamualaikum...


Internet line hidup segan mati tak mahu maknanya kena la publish entry je.Nak ke 'rumah' kawan-kawan pon tergendala seketika.Lepas dah terasa macam penat tunggu line ni aku pon gatal tangan.Gedik kan?Sebenarnya aku kebosanan dan terasa nak mecuba.Cuba nak buat doodle tak comel.hahahaha.Hasil tangan gatal bila buat doodle adalah macam ni!





Aku buat doodle partner, lelaki dan perempuan guna paint biasa.Lama dah tak pegang application semua ni memang 'blur' jap nak mula.Nak guna word cari alignment pon macam terlupa.hahaha.Jadilah doodle lelaki dan perempuan tu akhirnya jugak.Paling kelakar nak lukis part lelaki.Nampak benor kelakar.Lelaki takde leher.hahahaha.Takpela.Layan diri dari tak buat pape baik asah bakat walaupun memang takde bakat.

Sesiapa mahu menjadi juri sila komen segera.
^_____^


Happy weekend semua!




25 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

comel..done nuffnang

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

hepy weekend....oke la tu nampak rupa org gak...

MaMa Rey said... Reply To This Comment

cute hehehe..tengah lambai kat sapa tu hehehe..yg lelaki tu mcm nak lambai kat saya je...:)

ummuaidan said... Reply To This Comment

kreatid...buat utk akak satu...hehehe

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

ayut... comellah... tapi kalau selalu-selalu buat nih boleh improve lagi nih... ^_^

miz ruha said... Reply To This Comment

comel... even yang lelaki tu tak ada leher... >.<
pandai juga ayut lukis... ^_^

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy terus tak reti...... lagi teruk! he3

syafiqakarim said... Reply To This Comment

haha
comel juga

kalau iqa buat,
brrrrb-..-'

iietamalek said... Reply To This Comment

comel la tu ayut..jadi juga..kalau saya buat ntah jadi ape agaknyer..
haha

aisya said... Reply To This Comment

not bad utk cubaan mendoodle.. *ikut suke je sy menilai.. diri sendiri pun tak reti.. hehe*

Cik Que said... Reply To This Comment

ok la tu..cik Que tak tau lukis doodle2 ni..kalo lukis manusia lidi baru cik Que pandai lukis..hihihi..=D

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

rajin la ayut hehe

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

pandai gak ayut yer.. akak xreti.. sbnarnya xminta.. hihi

cik nana said... Reply To This Comment

bestt arrr tangan gatal2 sambil2 garu dapat jugak doodle sepasangg lagi.

Jna marcello said... Reply To This Comment

wahh walaupun saje2 suka2 tppp menjadiiii HEBATTT!!!!

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hihi...ok jugak tu...guna paint ni bukanlah sesenang yg disangkakan...

bagi saya apa yg penting ialah identiti seorg pelukis dapat ditonjolkan dalam doodlenya...cuba tgk2 kartun2 yg femes...semua ada identiti tersendiri dan tidak terpengaruh dgn lukisan2 org lain...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

eh2..berseni tuuu.

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

akak bukan tgk seni, memg fail bab2 nie..ok la tue ayut punya lukisan, lama2 nti mahirla..

Myra Jay said... Reply To This Comment

Ok gak tu, cantik!! :)

Cik Nur said... Reply To This Comment

heee..comell..!
Mula2 baca tajuk, ingatkan tangan gatal nak dapat duit atau nak buang duit..

rupanya mendoodle..hihihi

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

ok la tu, xlist ade juga ghopenya ..hihi

syiela said... Reply To This Comment

ok gak tu.. akak kalau lukis muahahha

Mimie said... Reply To This Comment

comel je doodle nih

nik ros said... Reply To This Comment

sis lagi tak reti nak buat doodle ni. kalau kaler lagi cantik ni :)

azizah :) said... Reply To This Comment

cantik la ayut..kira ayut ni kreatif jugak boleh hasilkan doodle.. jijah lagi teruk tak reti langsung! muahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...