-Kawan Aku-

Siapa saya tahun 2020??

Assalamualaikum...


Petang ni memang takde keje yer.Lebih-lebih lagi waktu cuti.Tapi nak Blogwalking lambat cikit.hihihi.Lambat-lambat pon aku sampai jugak tau kepada sesiapa yang meninggalkan jejak.Jangan risau yer.

Petang tadi tengah jejalan tempat aisya terjumpa aplikasi ni.Aisya buat macam best.Aku pon tertarik nak mencuba.Aplikasi tekan-takan jer.Pastu berdasarkan jawapan kita klik tu nanti dia bagila keputusan sape kita tahun 2020 nanti.Mencuba untuk suka-suka tau.Jom tengok hasil yang aku dapat berdasarkan jawapan aku bagi dengan setiap soalan.


Aku tengok gambar dah macam nenek yang berjaya dah.hahaha.
Tengok pon kelakar jer.Siap cakap macam modern MacGyver tu ha.hihihi


Sesiapa nak mencuba bolehla ke link bawah ni

Nanti tengok apa keputusan ye!
^____^


22 pesanan buat ayut :

Pelengkap Rusuk Kiri said... Reply To This Comment

macam best je ^^

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wow..mcgyver tue..

abah khalisha said... Reply To This Comment

Nenek moden ni

iietamalek said... Reply To This Comment

haha..miss macgyver tu,,.

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

akak dh bt tp xpublish lagi dekat blog..tgk ramai dh share hal ni xjd la nak publish kt blog..hehe

hnahdy said... Reply To This Comment

fuyoo...hehe

s h a said... Reply To This Comment

Wallah...style pulak sha tengok avatar tu.Haha.Nama pon mancho.Hye ms mat gyver. :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

occay occay bley cuba nih... pas tu buat entry kredit kat ayut...ngeee... ^_^ cam menarik jer...

Remy hazza said... Reply To This Comment

nenek mat gyver rupanyer.....
terbaik tu.....
remy nak pi try pulak....

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah founder of next big thing....caya lah ayut...yg jet fighter pilot tu rasa tak logik pulak pasal ayut rabun...hehe

Siti Rohaida Yusof said... Reply To This Comment

dasat...wanita jadi mcgyver

therosputih said... Reply To This Comment

wah...canggih ah nenek 2020 gini...hehehe

aisya said... Reply To This Comment

fuiyoooo.. fighter jet pilot tuuu.. hahaha

nik ros said... Reply To This Comment

amboi Mat-Gyver lak yea..hehe

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

ramai pulak yg wat entri pasal neh .. hehe . bagus.. pk mase depan :)

miz ruha said... Reply To This Comment

dah try dah masa singgah blog aisya hari tu...
resultnya sama dengan remy hazza...
you're early burt...

adyna said... Reply To This Comment

fuyoo cayalah ayut

cik nana said... Reply To This Comment

ohhh 2013 2 hari je llagi ayutttt ! untunglah 2020 jadi ms mat gyver. haha

nur anis said... Reply To This Comment

huhu..cam syok je ni...nak cube lah...

azizah :) said... Reply To This Comment

woww... terbaik la ayut..hehe

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

hihiii comel plak gambar kartun tu.. hehhe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

hahaha mcgyver yer ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...