-Kawan Aku-

Filem: Aku,Dia dan Tong Sampah

Assalamualaikum...



Pelakon
Beto again!
Siti Saleha dan Razif.

Cerita ni dah lama sebenarnya.Aku rasa pernah terbaca kat blog,tapi tak ingat blog sape.Then baru-baru ni sewaktu dengan Filem Istanbul Aku Datang,baru dapat tengok cerita ni.Jalan cerita yang mudah dan tak berat.Kisah percintaan muda-mudi dan tak banyak konflik.Enjoy la mudahnya nak cakap kalau tengok.


"Jumpa tepi tongsampah kerana nak buang kisah cinta lalu,akhirnya terbit satu cerita cinta baru tanpa disedari"


Tong sampah yang menjadi simbolik.
ada jugak ceirta gini.hahaha.
Selamat menonton cerita lama!
^___^



p/s: Autopublish


 


26 pesanan buat ayut :

therosputih said... Reply To This Comment

baru je tengok cite ni awal bulan 11 yang lepas, memang sangat2 best...suke giler tengok beto dalam tu...

*sambil berangan, bestnya ada pakwe macam beto dalam filem tu, wakakaka

Cik Que said... Reply To This Comment

sweet jugak walaupun tong sampah jadi simbolik...^__^

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy adad persan cerita nie kat u tube....
nak try tgk lah..... mcm best jer.....

Dezee said... Reply To This Comment

Heihei..Dezee suka lakonan beto..mula tengok lakonan dia dalam siri K.A.M.I. cerita ni xpernah tengok lagi

miz ruha said... Reply To This Comment

ayut!! sy pun baru lepas tengok drama ni... entrinya sy akan publish esok...

cite ni memang fun... ^_^ tengok pun sebab ada beto... terpengaruh dengan lakonan beto dalam istanbul aku datang...

ayut said... Reply To This Comment

@miz ruha hahaha..samelah kita ruha...skrg tgk cite nk ad beto...hohoho..rasa mcm best jer lakonan dia...

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

haha mmg terbaik la guna tong sampah...tapi tak tau pun ada citer ni...

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

amboi tajokkk . haha

Nieyxzha Hassan said... Reply To This Comment

ade nampak dalam youtube tapi tak tertarik plak nak tgk..hehehe

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Cerita apakah ini ? Tak pernah dengar pulak.. Huhu.. Kena godek2 kat youtube nih.. Hehe..

::azmina nordin:: said... Reply To This Comment

best ke cita ni.kalau best nak download la

adyna said... Reply To This Comment

hehehe tong sampah pun tong sampah ler..janji cite ada baik :)

aisya said... Reply To This Comment

istanbul aku dtg pun tak tengok lagi.. adoi2.. hehe

Wak Gelas™ said... Reply To This Comment

wak pon dhlama X tengok citer melayu camni.. ihIIKks

nik ros said... Reply To This Comment

adik sis kata citer ni best. belum sempat nak tgk kat you tube..hehe

cik nana said... Reply To This Comment

tong sampah pun tong sampah lah ! janji ada betooo. ohh betoooo! haha

ros_reeza said... Reply To This Comment

Dah tengok dah.. memang best... ni drama kan, bukan filem kan...

hnahdy said... Reply To This Comment

sweet ceta ni.. suka sangat

nur anis said... Reply To This Comment

hakhak..tong sampah...tapi macam syok je..lagi lagi ada beto..:)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

x tengok pun ceta ni

hazwan hairy said... Reply To This Comment

ada juga blogger buat entry pasl ni tp dh lupa sp..haha

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe tu la pasal.. ada jugak citer simbolik tong sampah..hee

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tak tgk..hhi

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ada terperasan jugak cerita nih dulu semalam masa browse thru the net...tapi x terbukak plaks hati nak nengoknyer...since ayut dah citer nih...he he he...cam boleh layanz jer... ^_^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

xkenal la plak razif tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

klasik beno tajuk citer tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...