-Kawan Aku-

Sayang Kamu....Kak Azie!

Assalamualaikum...



Dulu ada entry Sayang Kamu!
Ni ada tambahan sebab memang Kak Azie alert.Perasan je kan.hahaha
Ni cerita petang semalam."Kak Azie sayang,ayut tergelak ok baca komen!"



Sebenarnya aku pon perasan akhir-akhir ni entry banyak join sana-sini.Sape perasan benda ni cepat minum air masak! (minum air bagus untuk kesihatan!hahaha). Maafla sebab datang blog asyik entry GA je.hihihi.Kak Azie rindu nak baca celoteh ayut ea.Ni ayut celoteh pasal kak Azie.Mahu?Pagi-pagi lagi dah buat entry kak Azie.Sila terharu cepatttt! :p


Permasalahan kenapa jadi begini?

- Bos cuti je.
- Banyak entry tak bertaip. Tajuk je ada.Kang kuar tajuk je lagi teruk sebab hutang cite. Gambar jela....
- Tapi gambar takde. Alasan ketiga ni menjawab masalah kedua. Gambar tak transfer lg -_-"
- Kesimpulannya, setiap pagi untuk new post mesti blank warne putih!aarrgghhhhh...tertekan!hahaha..


Ada dalam draft banyak banner GA.
Jadilah mangsa sekalian banner itu untuk di post.hahahaha.

Maaf yer kalian semua.Ada je benda nak cite.Masa sarapan selalu dah fikir.Tapi fikir dalam lagi,mesti yang ketiga tu jadi masalah.hahahaha.Terima kasih datang tau walaupun entry GA/segmen.hohoho.

Sayang kat semua!Selalu pergi blog korang-korang yang tinggal jejak ni.
Nanti aku transfer semua gambar untuk korang baca celoteh aku tau.Kak Azie nanti datang mesti dah tak bosan dah.hihihi.

ok ea semua?
^_____^






p/s: Bukan hari ni Rabu ke??Wordless la!!!hahaha :p




19 pesanan buat ayut :

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

hahahahahahaha...ok akak nak gelak panjang nie kakakakakaka...







ok baru nak komen, uiii memg tacing smpai bergenang air mata nie, ada entry sal komen akak pagi2 nie kakakaka...ayutla, asyik wat entry GA ja, naik stress akak masuk blog ayut xtau nak komen apa..asyik2 gud luck ayut..all de best ayut, selamat join GA ayut..alamak bosan tul asyik ayat sal GA huhuhuhu.. lps nie kena byk celoteh, qada balik yg tertinggal ok hehehehe jujurkan komen akak, oklah akak nk ckp, syg ayut jgk :p

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

ada orang sayang dengan kamu tu...tahniah

Remy hazza said... Reply To This Comment

he3... hari rabu yg tak terkata.... remy pun tak kuar wordless wednesday...... jab lagi kuar entry yg ayut tag tu.....tunggu.....

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy pun takde wordless wednesday hari nie... tunggu entry ga yg ayut tagged haritu...ptg sikit kut......he3

azizah :) said... Reply To This Comment

wordless tak jadi wordless dah...hahahaha takpe peram banyakk2 entry celoteh yer.. ada mood join GA buat jek...hhaaa

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihi, perasa gak..tp takpela. blog ayut kan..

tunggu celoteh plak pasni =)

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Takpa ^_^
Wordless yang jadi Words Day :-)

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

xksh la wordless ke x..haha...rajin join GA ye..hee

Jna marcello said... Reply To This Comment

SAYANG AYUT JUGA <-- WORDLESS

nik ros said... Reply To This Comment

yea la. lama tak update blog berceloteh .tu ade yg rindu tu..hehe

nnt berceloteh baca skit yea..hehe

sHaRiNa eLyaNa said... Reply To This Comment

wah ada peminat setia dlm blog bestnya..

hazwan hairy said... Reply To This Comment

haha sma cm hery jga lah klo GA,segmen or sbgainya drff siap2 tggu msa ja nk publish..tp arini mood msih xde...msih kat kuching tertggl sna lak..hahah

iietamalek said... Reply To This Comment

harini tak payah wordless, kita panjang kn ceita...hehe

Cik Nur said... Reply To This Comment

betul2 alertlah kak azie tu.. :)

cepat transfer pic.. :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

hihii gu la pasal.... asyik duk komen good luck je... :-)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

haha perasan jugak byk GA ayut masuk...

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

ada peminat setia

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

kadang-kadang tu masa mencemburi kita kan ayut? ^_^ ngee...teringin nak buat semua benda tapi bukan masa yang tepat... ekekekeke....

Mimie said... Reply To This Comment

ok akak dh minum air masak...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...