-Kawan Aku-

KFC Zinger Burgerku

Assalamualaikum...


Sewaktu kejadian tu sebenarnya tengah public holiday untuk Selangor.Aku berjalan gan Mawar ke Jalan TAR,KL.Masa tu memang takde tempat lain dah nak pergi makan yer.Singgahlah KFC Jalan TAR.Nak kata pagi,tak la pagi kan kalau dah pukul 11.Orang pon baru nak ramai time tu.KL memang harinya start lambat.Pagi tu kalau datang Jalan TAR memang lenggang je jalan.Time kitorang duduk dalam KFC lama sikit baru orang mulai ramai kat situ.

Dah order duduk bukak la apa yang di order.
Zinger burger set aku order.


Bawah ni set Mawar.
Toasted set.


Kitorang saje ukur.hihi


Kecewa cikit la dengan condition Zinger Burger aku tu.Alahai salad.hohoho.Baik-baik nak makan terbantut kejap sebab kena tepikan dulu salad yang layu tu.Roti atas tu pon aku tak makan sebenarnya.Makan ayam gan roti bawah tu jela.Tu pon aku tak abis makan.Bungkus then balik.Setel..!Papan iklan KFC tu mention ayam je kan..Means KFC hanya hantar ayam segar kot.huhuhu.Mungkinlah......



Mengapakah begitu?!hmmmm...



18 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mmg nmpk truk gaya burger tu ayut..

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

WAH! SEDAPNYE..FARISHA XLEY MAKAN NI..KNE DIET..KESIAN :(

Cik Syida said... Reply To This Comment

eu.. sabar je laa, nasib bukak tgk dulu, kan?kan? klu tak dah selamat daa, asal tak pergi kaunter tunjukkan.. rugi je, haih~

Mimie said... Reply To This Comment

feveret akak nih...memg kdg2 zinger burger nih agak mengecewakan

hananhadila said... Reply To This Comment

haha . sayur KFC layu ? memang tak patut . bayar mahal mahal

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

kannn... ayut, perasan tak kalau burger kfc salad dia mmg sangat mengecewakan.. layu2 kekadang dah naik cekelat2... ape ni kata only serve fresh ingredients..

Myra Jay said... Reply To This Comment

Akak suka Zinger Dable down :D

Saiful Lizan said... Reply To This Comment

hi,

saye pun pernah terkena juga.Ingatkan teknikal error pasal malas nak bising-bising.Roti burger saya keras macam batu.

Cik Que said... Reply To This Comment

kalo kfc yg sodapnya, ayam je..lain2 x berapa sangat untuk taste cik Que..huhu..

nur anis said... Reply To This Comment

sedap kalau salad banyak, fresh pulak tu kan,..

miz ruha said... Reply To This Comment

alahai... mati selera kalau macam tu...

done hotlink... :)
terima kasih ayut sudi singgah... ^_^

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

teruknya..kalau akak mmg terbantut dan complain..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

mmg sedap hehehe

azizah :) said... Reply To This Comment

alahai.. buat keje sambil lewa je macam ni la.. tak berbaloi la kalau beli camni rupanya..

emm nasib la feverite..takde la nak komplen..heee

aisya said... Reply To This Comment

baik ambik zinger double down klau mcm tu.. huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

mmg xptt kan ayut dh la bayo mahal2 kan

ummuaidan said... Reply To This Comment

diorang mungkin main letak jer kan yut salad tuh..tak tengok fresh ker tak

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

aish...ini kalau lapar baru hbs.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...