-Kawan Aku-

Statistik Yang Panas

Assalamualaikum...


Minggu lepas memang statistik blog aku meningkat secara tetibe.Pelik sungguh sebenarnya.Aku godek-godek la blog ni apa yang orang dok carik sebenarnya.Puas telek jumpa la keywords yang dicarik-carik.

Cerita pasal Maria Elena kahwin.



Kat sini memang terserlahlah fenomena menjadi seorang blogger/vlogger ala-ala retis memang menjadi perhatian ramai.Tengok Maria berapa ramai amek tahu pasal ko kahwin.huhuhu.Maria Elena adalah blogger pada asalnya dan dia sangat rajin merakam video dan dimuatkan dalam Youtube dan blog dia.Akhirnya muncullah perkataan Vlogger.Dia juga adalah seorang Engineer kini dan mempunyai kelulusan Ijazah daripada Universiti Teknoligi Petronas (UTP).Itulah Maria Elena.

Maria Elena kahwin dengan Dato' (panggilan yang Maria letak untuk suami dia) pertengahan bulan 12 lepas memang terus jadi hits bagi kalangan blogger yang mengenali beliau.Nice.
Apa pon Alhamdulillah,setel majlis dia.Semoga berbahagia buat mereka.
^____^





13 pesanan buat ayut :

abah khalisha said... Reply To This Comment

Famouslah Maria Elena ye..akuayut pun terima tempias

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

hahaha..hebat...

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah syok bila jadi retis....

azizah :) said... Reply To This Comment

tu dia hebat penangan maria elena.. engineer rupanya dia kan..patut la kawen dia nampak gah tapi memang sweet n cantik!

Remy hazza said... Reply To This Comment

baru remy tahu siapa maria elena tu.... tq

نورعيم said... Reply To This Comment

org lawa, org femes, pandai pulak tu mmg org suka tgk. hihi.

nur anis said... Reply To This Comment

hangat!

hazwan hairy said... Reply To This Comment

untonglah jdi femes..org klik2 kat google..haha..

kinara kinatara said... Reply To This Comment

wah...baru tahu dioa dah kawen ek..:)

aisya said... Reply To This Comment

nak kawen jugak lah! #eh

ros_reeza said... Reply To This Comment

Memang femes maria elena ni.. Ayut pun dapat jugak tempiasnya kan.. hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

maria elena kawin ayut turut fofular skali haha

ummuaidan said... Reply To This Comment

oooo..akak nie baru tahu psl maria elena nie....vlogger yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...