-Kawan Aku-

Sempena dah 100 follower!

Assalamualaikum...

Semalam sebenarnya nampak dah
Cuma hari ni baru terpost entry yer.
hahaha.
Harap maaf kerana terlambat :)


Terima kasih banyak-banyak kerana sudi menjadi follower blog ni


Mudah-mudahan yang baik jadi panduan
Yang tak baik jangan diikutkan
tapi sila nasihatkan.
Tak tahu la nak cakap macamana blog ni sebenarnya
Kadang-kadang isinya pon pusing-pusing
Kadang-kadang macam bosan
Kadang-kadang tak menarik
dan many more kadang-kadang lagi.
Selamat tuan blog ye comel kan.
*perasan!* wuahahahahaha
Apa pon terima kasih lagi sekali semua!


Sempena dah cukup 100 follower ni
Terasa nak menghargai la cikit
Follower yang lain janganla merajuk
Ayut sayang semua!
Lain kali buat event lain pulak tau
event gitu!hahaha.tolonglah...



Keputusan terkini:

Follower ke 100


nampak ke?hahaha
 ok-ok!
tahu-tahu tak nampak,ni nak bagitahu siapa sebenarnya follower ke 100
Nama diberi Norzie Hani
Meh bagi famous amos cikit blog followerku ke 100 ni
apa lagi boleh buat sebagai membalas jasa kan
hihihi
>>blog beliau<<
bestkan tengok blog dia.jadi lapar ok!


Pengomen terbanyak

harap nampk ye :)
Tak nampak jugak ke -_-"
ok-ok yang ni
Pengomen tegar blog ni
dan jugak person yang menaikkan serta memeriahkan blog ni
>>Cik Puan Azizah<<
banyak tips kan blog dia.best ok!



Terima kasih banyak-banyak semua!






Bisikan:nak buat event apa pulak ek?korang nak ayut buat apa.Cer citer cikit..nak tahu jgk ni.

14 pesanan buat ayut :

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah..semoga lebih semangat berblog..:)

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis terima kasih follower ke 102 :)

izan mama mia said... Reply To This Comment

tahniah..dah ramai tuu

Prettywrite said... Reply To This Comment

tuan blog mmg cun melecun tak dinafikan dah tu..:)
tahniah yut..semoga makin ramai follower n kawan2 blogger :)

chemija said... Reply To This Comment

wah!!! selmt berbelog ayut dan bertambah-tambah la follower ye :)

Wanieys said... Reply To This Comment

tahniah ayut..pasni makin banyak la follower ayut :)

ayut said... Reply To This Comment

@izan mama mia terima kasih kak izan follower ke 92 :)

ayut said... Reply To This Comment

@Prettywrite thanks Yana jadi follower ke 33..Yana pon cun!hihi :)

ayut said... Reply To This Comment

@chemija thanks utk chemija jadi follower ke 87.smga btmbah2 follower ye jgk utk chemija!:)

ayut said... Reply To This Comment

@Wanieys kak waniey pon same..makin jd rmai follower ye tau.mekaseh bebyk jd follower ke 77 :)

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah syg~ moga terus success! moga persahabatan kita kekal selamanya..happy blogging :)

~~oOpEt~~ said... Reply To This Comment

waa.. congratz :) dh mkin ramai :)

shida'R said... Reply To This Comment

shida no.4 hehee :)
happy bloging ayut :)
tahniah dah 100 da =.=

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alhamdulillah.. dh makin ramai follower :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...