-Kawan Aku-

Terima kasih sayang-sayang sekalian!

Assalamualaikum....



Hari ini aku nak tepek tempat-tempat yang diriku berada
Macam tak caya ada kat umah orang lain
hahaha
Ayut tumpang yer umah kalian!
Terima kasih banyak-banyak.


ni sebab join bloglist aritu
dapat duduk kat situ
Duduk di kalangan cheese-cheese lain yang lemak berkrim 
lagi sedap dimakan tu kan. :)
ada craft kat sini ---> check!


Ni blog akak Noorzarina a.k.a mama alisha
tetibe nama ada kat situ
terharu T_T
alisha cute tau ---> alisha!
Yang ni serius BFF to be
Azizah a.k.a Mrs Navy
tak sabar nak jumpe kamu cayang!
terharu jugak tetibe ada dalam tu T_T
nak kawen? ---> Tips!



Yang ni lagi suprise gitu.
Shida
Terharu sungguh ada dalam tu T_T
lepak sambil belajar kat sini.
sekarang tengah ada GA yang hadiahnya best-best!
nak hadiah?tutorial pon ada ---> Layan!

Tertinggal plak satu lagi.Yang ni pon sebab aritu join segmen Yana.
Dapatla duduk dalam tu.
Dikalangan lovely sekalian gitu.hihihi.
Nak tengok siapa Yana? --->Tekan!


Ada lagi satu kat Amer Corner!
Tapi tak keluar pulak tadi.
Tak leh dah nak print screen.




Tips untuk sesiapa nak naikkan follower and apa-apa yang nak dinaikkan
Mehla duduk kat umah kawan-kawan
hihihihi
Bertambah-tambahla jawab ye nanti.
Sangat best lepak king dalam umah kalian
Jangan menyesal tumpangkan ayut ea! ^^





Mekaseh..!

16 pesanan buat ayut :

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Untungnya.. =)

ayut said... Reply To This Comment

@Misz Mieza hihihi :) dyorang baik bg tumpang.tumpang umh misz jgk leh tak? :p

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

kalu kita rajin singgah umah seseorg pasti org tu pun xberat hati utk tumpangkn kita dkt umh dia... hihii

Prettywrite said... Reply To This Comment

aeh nasib baik ada kalo tak majuk..haha..betul tu kalo dpat lepak free kat umah bloggers trafik free la jawabnya..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihi..byk tmpt tu kan..besh2..

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe jijah ikhlas masukkan ayut dalam list jijah :) ayut pon bff jijah... tak sabar gak nak jumpa kamu syg.. lambatnya bulan 11 ni..hehe

suweet kiwee said... Reply To This Comment

waa manyaknyer ^^

fieda said... Reply To This Comment

meh kak fieda masukkan dlm umah kak fieda jugak-sweety blogger-

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN mekaseh lg skali kak :)

ayut said... Reply To This Comment

@Prettywrite hehehe..tak tinggal..ada dah yana kat situ :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI hihihi..mekasih tau yui..skrg tgh jenguk2 'cheese' yg len :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) huhu..terharu la jijah T_T

ayut said... Reply To This Comment

@suweet kiwee kamu pon blh banyak jgk :)

ayut said... Reply To This Comment

@fieda kak fiedaaaa!!!malu tp mahu..!terima kasih byk2! :)

shida'R said... Reply To This Comment

weee wittt hehe...syokk gak kawn ngn ayut nih ^_^

chemija said... Reply To This Comment

wah!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...