-Kawan Aku-

(Video) Zizan dan Kaka-Bawaku Pergi

Assalamualaikum...




Semalam telek-telek youtube
Eh?!Dah ada official video dia la plak.
Lagu ni kan ada kontroversi
mmmm
Tup-tup ada pulak dalam youtube videonya
Pelik gak
Status ye apa sekarang sebenarnya?
Sebelum tu layan lagu ni ok apa.
hahaha
Setakat mendengar!

Tapi suke klip video ni
Sebab gambar ye macam ala-ala scene lama gitu
dia punye background pon macam sedap mata memandang jer
Suke tengok gambar macam ni :)
Siapa suka tengok gamabr macam ni?
Yesss!kita geng!hahaha..


Lirik lagu ni seperti di bawah!


jumpe kat google
Fizgraphic punye rupenya!



Info tambahan: Fizgraphic ni sponsor untuk Giveaway Shida tau.Nak tahu apa tu?KLIK!(dah ada gaya promoter ni.hihihi )




selamat pagi semua!




6 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

lom tgk lg ni =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said... Reply To This Comment

Lagu nieh kene banned kan?best dengar arrangement music, tapi lirik dipersoalkan.Ntah la, tak bape arif...hehehe

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

mmm... lari laju2..lagu kontrovensi
p/s : aha..jln ni x byk shell.. klu de pun belah lumut ke ipoh byk

fieda said... Reply To This Comment

kak fieda baru ni nmpk video klip lagu ni kat tv..menarik plk..lagu ni sedap didengar..

azizah :) said... Reply To This Comment

suka gak lagu ni... best!

petang ayut :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

a'aa akak pun xtau apa status lagu ni skrg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...