-Kawan Aku-

Kita ada Benda Baru kat Blog!

Assalamualaikum...

Kita ada header blog baru
Korang-korang ada tak?
Header kita cantik + cute
Korang-korang jeles tak?
Tolong jangan gedik ayut!
hahaha

Ok.
Cantik tak?

Ayut sukerrrrr!!
Tertepek dah pon kat atas tu.
Mekaseh Ferra.
Eh..nape terima kasih kat dia plak?

Ha...haruslah berterima kasih sama dia.
Tu la orang yang tukang buat ye.
Bukan diriku yang hanya tau komen-mengomen :p

Siapa Ferra?
Mehla aku bawak berkenalan
Ni la owner sebenar/pembuat header blog tu.
klik jgn klik
Dia seorang yang sangat rajin!
Dia akan melayan komen-komen korang kalau korang tak puas hati
Dia best!
nak header free tak?
tekan sini
hihihi

Mekaseh bebanyak Ferra
All the best with your study k!
Sayang Ferra bebanyak!!
(pasal membodek memang suke ko ea ayut!)




Mekaseh korang!
Mesti korang makin suke datang blog ayut kan pasni sebab header dah makin cute
macam owner blog yer..

hahaha
blog pon dah berbelang-belang aku tengok sendirik
colorful bagi menambah kecantikkan
macam...
Ok, Full stop!
aku perasan sudah!
Astaghfirullah
-_-"

 



*tapi rase macam bukan identiti diriku plak.kompius seketika.adehh~~

12 pesanan buat ayut :

asunDalbolong said... Reply To This Comment

corak muda remaja...hahaha

ayut said... Reply To This Comment

@asunDalbolong hahaha..tu la pasal ye..aku pon trasa gitu..adehh

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

lawa.. suke akak tgk header baru ni :-)

fera said... Reply To This Comment

thanks ayut . hik3 . btw . post tuh dah trdelete laa =(

Badrina Ibtisam said... Reply To This Comment

Bestlh org buatkn.. Hihi nice!!

azizah :) said... Reply To This Comment

wah ayut! jijah suka header baru ni.. cantik! background pon comey je.. suka sgt!!

caliph shuriken said... Reply To This Comment

nice.. smkin kemas imej baru blog ni ^^

ayut said... Reply To This Comment

@fera alahai...delete sudah ke?hihihi.tlmbt sudah

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN mekaseh kak..org len bt.tu cntik..ayut bt xjd2.hihi

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hihihi...nk pikat hati jijah suruh dtg kan :p

ayut said... Reply To This Comment

@caliph shuriken thanks caliph..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...