-Kawan Aku-

Juara Program Versus TV9!

Assalamualaikum...

Klik dulu banner ni yer!leh join dapat hadiah! :)

Apa korang buat Jumaat malam lepas???
Meh nak bagitau ni
Apa ada malam Jumaat lepas
(tak up to date la i punye blog -_-".adehhh)..

Dengan Jumlah Undian = 50.6%
Hadiah = RM 200,000.00
Juara malam terakhir konfrantasi Rockstar Versus ialah
Kumpulan Hujan!
Tahniah kepada Hujan!

Pemenang akhir ni dipilih based on 100% undian peminat.
Juri tetap masih ada; Jennifer Thompson dan Loque
Juri Undangan malam terakhir: Amy search!

juri malam konfrantasi terakhir!
Generally program ni tiada penyingkiran setiap minggu.
Tapi setiap minggu akan diadakan battle bagi 2 kumpulan dapat undian tertinggi.
Juara battle setiap minggu juri yang tentukan.
Setiap Hari Jumaat,9.30 malam di TV9.
Then ulangan Hari Ahad,6.00 petang di TV3.
Kejap je dah sampai akhir.
Tapi katanya ada Musim ke-2
Ntah macamane plak konsep ye nanti
(biasanya bila dah ke-2,kurang la nak melayan ye.hihi)


Ada sesiapa yang melayan program ni?
Aku layan.huhuhu.(Sebab tu kuar jugak entry ni walaupun dah lama cite ni :p)
Jangan memain dengan diriku ini.Wah gitu!
Ok.Serius ye aku memang layan program ni.
Daripada start Minggu pertama hingga la Minggu ke 8
Aku suka dengar arrangement baru yang group-group ni buat.
Tapi aku memang agak dah.
Hujan menjuarai walaupun aku punye group fevret Black & Parallax :)

Untuk minggu Final ni
komen aku:


Hujan: Complete set!Siap ada bawak Dato' Siti plak atas pentas -_-"
Go Gerila: Eh,excellent plak group ni time final!Acoustic yang dyorang buat terasa kot.Best!
Black & Parallax: Terbaik la korang!
Sofaz: Be safe!Nice je dengar arrangement dyorang ni.
6ixth Sense: Korang memang commercial group.Buat apa pon mesti ada orang undi :)

komen korang plak?

Aku tunggu sampai ke battle akhir kot.
Mandi pon tengah malam dah jadinya(kantoi sudah.hahaha).
Mohamad Hafizal a.k.a Myb pon dah bising sebab layan si Versus ni.
Padahal esoknya ada misi penting tu.
Nak tahu misi penting apa?
Adalah...
Ke korang nak teka?
Cepat teka..
Siapa betul ada hadiah!
Tak tipu ni :)


[Sumber gambar dan isi asal: http://www.gua.com.my/]

5 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

hujan menang? mmg hebat la hujan ni.he

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

rugi btl, xsmpt tgk! punyala booking nk tgk versus nie, sekali ada hal pulak..ada ke diorg ulang semula huhuhuhu

Prettywrite said... Reply To This Comment

hehe sempat jugak layan ni..suka tengok dorang sengal2 jer kat pentas..

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve masa time last aritu dyorg takde mention plak ada ulangan final.ulangan tu utk yg episode lpas2..Final punye lame tau.12.30 bru abis..tak tahu ada ulangan tak

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) btul..hujan ohsem!ada je yg dyorg nk bt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...