-Kawan Aku-

UPDATE Keputusan terkini :EURO 2012 (peringkat kumpulan)

Assalamualaikum...


[google]

Akhirnya berjaya jugak meng'update' jadual EURO 2012 ku ini.Saje je nak amek tahu cikit-cikit.Nanti ada la modal nak story-story gan my b.hehehe.Motif sangat kan.Dia pon ntah-ntah tak sempatnya nak tengok.Takpelah.Amek tahu cikit-cikit.Kan pengetahuan am.Tak gitu?
Ok.Jom tengok keputusan perlawanan yang telah berlangsung sebelum ini!


*waktu Malaysia*

Jadual Kumpulan A – EURO 2012

8 Jun            11:55 pm         POLAND             1              GREECE                     1
9 Jun            02:45 am          RUSSIA              4            REP CZECH                  1
13 Jun          02:45 pm        POLAND              1                RUSSIA                    1
13 Jun         11:55 pm          GREECE              1             REP CZECH                2
17 Jun         02:45 am          GREECE                              RUSSIA
17 Jun         02:45 am         REP CZECH                         POLAND

Jadual Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun         11:55 pm         BELANDA              0            DENMARK                 1 
10 Jun       02:45 am         JERMAN                 1            PORTUGAL                0
13 Jun       11.55 pm         DENMARK            2             PORTUGAL               3
13 Jun        02:45 am         BELANDA             1                JERMAN                 2
17 Jun        02.45 am        PORTUGAL                          BELANDA
17 Jun       02.45 am         DENMARK                            JERMAN

Jadual Kumpulan C – EURO 2012

10 Jun       11:55 pm       SEPANYOL           1                     ITALI                     1
11 Jun        02:45 am      IRELAND               1                  CROATIA                3
14 Jun        02:45 am      ITALI                      1                 CROATIA                 1
14 Jun       11:55 pm      SEPANYOL            4                   IRELAND                0
18 Jun       02:45 am       CROATIA                                  SEPANYOL
18 Jun       02:45 am          ITALI                                        IRELAND

Jadual Kumpulan D – EURO 2012

11 Jun      11:55 pm      PERANCIS           1                   ENGLAND              1
12 Jun      02:45 am      UKRAINE             2                   SWEDEN                1
15 Jun     11:55 pm       SWEDEN                                   ENGLAND
16 Jun     02:45 am       UKRAINE                                  PERANCIS
20 Jun     02:45 am       ENGLAND                                UKRAINE
20 Jun     02:45 am       SWEDEN                                   PERANCIS


Malam ni ada match between Sweden gan England.
Selamat menyaksikan ye kepada sesiapa yang berminat..
Kerana favorite aku Jerman,kat sini nak inform yang Jerman tengah mendahului dalam kumpulan B!
Yess!

*Malaysia dah menang aritu dalam perlawanan timbal balik; Malaysia-2 Singapura-0...Yang pasti Shafiq Rahim tidak mensia-siakan tendangan percuma yang diberi!hahaha...
Yeayyy!




Mekaseh...!

3 pesanan buat ayut :

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak xtgk pun bola.. xlarat nk tunggu lwt2.. hihii

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

huahua,xminat jd tak tgk =)

azizah :) said... Reply To This Comment

alamak.... tak dan nak tengok pon yang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...