-Kawan Aku-

Saya nak belajar...tips please..haha :)

Assalamualaikum...






Semua gambar google aku tepek kat sini
amek kalau gian nak menepek muka ni dengan macam-macam benda tu datang
Sebenarnya ayut suke je mencuba benda-benda ni
tapi nak memakai keluarnya lambat la cikit
sebab musabab kenapa jadi lambat kerana diriku adalah seorang yang main bedal pakai je
sesekali kalau tetibe nampak over tu memang tengah mood baik la tu.hahaha :)
now mood belajar tengah membuak-buak ni.
ni beli dah.namanya Naturactor Foundation
orang cakap bagus tp lom try! :)


Best kan?sape suke main-main make up ni?
hahahaha
takde lah terasa nak bermake up sangat sebenarnya
cuma nak main-main tepek muka
seronok tengok orang-orang bermake up kat utube tadi
Jadi rasa mencube itu datang
sape ada terasa nak bagi tips,nak bagi link (link jual make up ke,belajar solek ke),nak bagi pape jela (kalau nak bagi barang make up atas tu lagi menarik.hahaha) yang bagi korang memang ohsem dipersilakan.
nanti mana tahu boleh pratikkan
macam gambar kat bawah ni.
.
.
.
.
.
.


eh?!
ah sudah..!








[semua picture:google termasuk pengantin tu]
 terasa nak barang free?KLIK
 
 
 
 

6 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

nk bljar gak..

Wanieys said... Reply To This Comment

ayut nk bg tips pun xbp pandai tp tepek jer la apa patut kat muka hihihi...janji nmpak ok jer kan

Prettywrite said... Reply To This Comment

time angin datang kan..yana dulu penah gak gini..mekap kakak yana la jadi mangsa..dia pun suka org mekap dia..tp sekarang da tak brape nak mekap..kalo mekap sendiri pun pakai bedak compact, celak,lipstick, eyelash curler..curl jer tak suka mascara..hehe..

belajar la yut..untung2 boley buat biznes nt..hehe

shida'R said... Reply To This Comment

shida pun xtau la..shida pn biasa2 jerh hehee...

azizah :) said... Reply To This Comment

serius jijah pon teringin nak belajar mekap! muka tepek bedak je tak comey..hehe tapi laki jijah tak suka mekap2 ni..huhuhu

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

dulu akak sk gak mekap.. tp mekap bodoh2 je la.. hahhah...

tp skrg dh kurang.. mls... kikikikii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...