-Kawan Aku-

Event Blogopolis 2012

Assalamualaikum...

Maklumat lanjut sila tekan gambar di bawah
hihihi



Serius dapat rasakan keseronokkannya.
Basically it is a Conference !
Bring it to us by Nuffnang Malaysia
Terbuka kepada semua
Nak tahu macamana nak jadi terbaik dalam berblog
Bolehlah datang dengar,berkongsi,ambik tips & ambik gambar (eh?)
What ever it is
Jejalan pagi tadi baru tahu
Maria Elena is one of the speakers ok!!
*pengsan jap..bangun balik big clap for her*

Selain tu ada ramai lagi speakers yang memeriahkan conference tu
Ada various aspect akan dibual bicarakan
So,kenalah ramai speakers gitu!
Promote sikit program nuffnang
Sesiapa yang berminat leh dah la book awal-awal



Penulis yang menulis ni memang berminat tapi.....
maybe next time ye nuffnang.
Suke Maria Elena?
Aku sangat suke (sebab same field engineering)
Nak dengar gak dia membebel apa nanti.
Tapi..tapi....tapi... (sambil buat muke,muncung ke depan :p)
"Maria,i jadi PA u boleh?dapat masuk la kot agaknya nanti"
wuahahaha.ok gurau semata!
Banyak sangat tapinya ni memang masalah!
*depressed seketika*










Bisikan:
Ni kalau aku attend mau ye aku duk kecikkkkkkk je di sudut ruang terpencil.
gabungan terbaik memang boleh hasilkan yang terbaik
macam event ni!

10 pesanan buat ayut :

Prettywrite said... Reply To This Comment

haaa..tadi pun dapat emel blogopolis nih..taktaw apa..tak sempat lagi nak baca..jeling2 jer dulu..hehe..kalo yana memang tak g la..jauh sgt..hehe

fieda said... Reply To This Comment

kak fieda bukak email tadi pun dapat gak pasal ni..

Arina Shamsul said... Reply To This Comment

segan la nak join..hehehe.

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

ooo....

nur anis said... Reply To This Comment

saya memang tak pernah join event nuffnang ni..sebab biasa diorang buat kat kl kan..jauh..lagipun segan...hehe...

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ada gak dpt emel psl ni.. tp rs x g kot.. jauh.. hihii

azizah :) said... Reply To This Comment

tak reti nak join event2 camni..hehe

ala akaun nuffnang jijah xleh buka la..geram je!

shida'R said... Reply To This Comment

shida pn suke la..Maria Elena..suka style dia sempoi habis :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) eh..npe tak boleh bkak?tak ingt password ke ada mslh lain?tak try taye nuffnang?

ayut said... Reply To This Comment

@shida'R kan3...sempoi habis..rilek je dgn prangai dy tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...