-Kawan Aku-

Segmen: My BFF

Assalamualaikum...



Sangat suke untuk menjoinkan diri dalam segmen ini!!
nak menang!!
hahaha
syarat kalau ada tertinggal jugak tak tahula
rase klik dh semua :)
Kata orang
Dengan kawan kita gembira
Dengan kawan jugak kita boleh merana
suka duka dalam menjadi BFF kan :)
Yang penting jom join segmen ni!!
Nak jugak tahu BFF korang.

BFF aku 2 orang!
Sorang nama dia Yana.
Sorang lagi nama dia Mawar.
dua-dua bukan nama sebenar.nama komersil semua tu.
dua gedik kat atas tu la orang yer!

Kitorang kenal sejak dari sekolah rendah lagi.Aku dengan mawar memang sekampung.Yana lain kampung.
Terlalu banyak memorinya kalau nak cite.Yang penting kitorang bertiga memang terkenal dengan suke meng'concer' dan suke men'over'kan diri!Lepas dah sorang :')

:')
Apa-apa hal pon kitorang selalu bekerjasama dan cuba lebih lagi memahami.Macam gambar bawah ni.Diorang ber'posing',aku amek gambar.Kan bekerjasama tu :)


Now,aku nak tag in future BFF blogger ku
eh?!
hahahahaha
menge'tag' diri kamu boleh ea Jijah cayang ^^
Blog Jijah best!
Best!
sangat Best!
(syarat nak sorang plak -_-")


Jom join ramai-ramai!!!
klik banner atas tu.






Mekaseh...!

10 pesanan buat ayut :

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

thanks join sis ! hihihi...

mls nak suruh tag ramai2..kesian pulak nak cr org kan...
xkisah la bape ramai BFF pun...kira 1 penyertaan..hihihi


nway ! GOOD LUCK ye ! semoga persahabatan tu kekal sampai syurga ye :)

ayut said... Reply To This Comment

@Sally Samsaiman bek!mekaseh :) hope bertuah la yer.hihihi

shida'R said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut ^_^

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck ayut! yeah... i akan join :)

ayut said... Reply To This Comment

@shida'R hehe..mekaseh shida :) jom join!

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hehe...mekaseh jijah! :)

jaakechik said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ya dear!

ayut said... Reply To This Comment

@jaakechik mekaseh kak jaa...jom join!leh kenal BFF kak Jaa :)

Cik Amal said... Reply To This Comment

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

saya join jugak
good luck ok
btw, saya follow sini

kekapas berceloteh said... Reply To This Comment

done folo!maaf lmbt bw:)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...