-Kawan Aku-

Cerita dr Sabah: Pisau

Assalamualaikum...

Tajuk bukan main lagi kan.hihihi.Melepas rindu dengan berkongsi cerita dari suami yang jauh kata yer.Boleh gitu?hahaha.

Si Mohamad Hafizal dah dapat hadiah yang si isteri dia ni bagi.In advance hadiah birthday.Boleh kan Mohamad Hafizal??haha.


Terima kasih,Yui.Selamat dah sampai.Dah nape mekaseh kat Yui pulak kan.haha.Yela.Aku beli pisau ni dengan Yui dan minta pos kan ke Semporna,Sabah.Dia tukang bungkus dan hantar kenalah berterima kasih.hihihi.

Warna pisau yang cantik tu hijau bukan pengaruh daripada aku tau,si suami yang pilih.Cakapje hadiah untuk suami nanti mesti dia suruh isteri dia guna kan.Saje je pilih hijau tu :) Guna dulunya pisau cantik tu sementara tunggu isteri kamu ni datang.hohoho.Macam terbalik je bagi hadiah pisau kat suami.Macam suruh suaminya masak je kan? :p

Sesiapa nak order boleh contact Yui ye.

^_^

15 pesanan buat ayut :

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

cntik la ayut warnanya.. selamat hari lahir buat en suami ayut.
ciksu doakan smga beliau dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.
smg cpat dpt bby juga.aamiin

anamizu said... Reply To This Comment

wahwahwah pisau hijau gituu.
konfem kena masak sedap2 pasni hehe

Cik Puan said... Reply To This Comment

wohoooo.....cantik je pisau tu ayut....datang lah g sabah...boleh masak dgn husb sesame...hihihi

Rizziela said... Reply To This Comment

musim pisau ni kan sekarang

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

Hahah. apa slhnya suami msk ..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

cantik pulak set pisau ni,, kaler ijau lagi tu !

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

comelnya pisau tuh yut..alaa alang2 nak pegi sabah tuh bawak jerlah ..hehe

azizah :) said... Reply To This Comment

penting pisau tu untuk hafizal.. sbb kdg2 dia duty masak gak kan.. hahahaha

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

dah order.. :)

comei gak warna hijaukan.. :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

UNTUK KAMU , TQ http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/02/gamaknyer-blogger-lelaki-tak-minat-baca.html

PearlVelvet SueQys said... Reply To This Comment

Salam singgah rabu yer!

unsecretostory said... Reply To This Comment

Yesss! Pernah tgok pisau comel comel nie. Macam nak beli tapi student nak buat ap jea. Nak hadiahkan mak mcm sayang nak guna plak. Hahaaa

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

owhh.. beli dari yui yer.. mmg cantik pisau ni..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

ala cantiknye pisau..syg lak nak guna...hahaha

ros_reeza said... Reply To This Comment

pelik bila ros baca ni.. memang terbaliklah Ayut.. ke ayut memang ada niat tersembunyi ni?.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...