-Kawan Aku-

Bloglist 2: Untuk anda,anda dan anda!

Assalamualaikum...

Selamat kembali bersiaran di blog.Alhamdulillah masih berkesempatan nak bermain blog selepas berkahwin.Wah statement tak boleh tahan gitu kan ;p hahaha.Diam ko ayut!Banyak perkara yang berlaku sepanjang perjalanan tahun baru 2014 dan ini adalah post pertama yang keluar pada tahun 2014. ^^ Bangga sungguh bagitahu gitu kan.Tak kisahla tu janji dapat menulis kat blog ni pon dah bersyukur.

Sebelum cerita panjang lebar,baik aku menuju terus pada tujuan entry ni.Sebenarnya nak buat entry ni untuk kawan-kawan yang sentiasa berkunjung kat blog aku ni.Serius semenjak 2 menjak ni dah semakin lambat aku blogwalking dan membalas kunjungan kawan yang drop komen.Minta maaf ye kawan-kawan.Ada jugak kawan baru yang drop komen tapi aku tak sempat jugak singgah.

Nak dijadikan cerita kau nak la buat Bloglist 2.Haa..gitu kan.Senang je sesiapa nak masuk Bloglist 2 aku ni.Syarat-syaratnya mestilah:

1) Aku punya blog ada dalam bloglist korang: http://akuayut.blogspot.com.

2) Drop komen bawah entry ni berserta link blog anda sekalian.

3) Blog yang berupdate. Maksudnya blog yang korang update cerita atau perkongsian yang aku boleh baca bukan semata-mata korang update join sini sana or jual itu ini.Fahamkan?

Itu sahaja syaratnya.
Selepas ni aku akan baca dan akan terus je publish komen.Aku hanya akan balas jejak menggunakan bloglist.Tawaran ini akan berlangsung sehingga bulan 2 ye anda,anda dan anda.Aku bukan nak kejam tapi terpaksa.Sekali aku blogwalking aku bukak semua.hohoho.Masa terhad kot.Tambah pulak dengan line internet putus-putus.Menguji kesabaran tau kawan-kawan :)

B2B dan ex-B2B Bloglist telah disingkirkan.Dah kahwin la katakan.hohoho.Senarai bloglist Best telah dimasukkan ke dalam Bloglist 1.Mana-mana yang terlepas pandang tu tolong inform yer.Kadang-kadang gila gak copy paste link bebanyak ni :)

Selamat meninggalkan link anda sekalian.Nanti kita kenal-kenal ea :)




33 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui leh tgglkan lg tak? hihih

- AZIE - said... Reply To This Comment

eh dh ada blog akak di bloslist 1, tq ayut..lama xsinggah sini. apa khabar pengantin bru hukhukhukhuk

Abe Kie said... Reply To This Comment

salam...blog ayut sudah ada dlm blog list sy sejak thn lps. harap maklum. jom exchange? tq.

jukdin.blogspot.com

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

welcome back pn ayut...hehehe...rajin2 cerita psl honeymoon yer nanti...

aisya said... Reply To This Comment

ehem2.. singgah nak tinggalkan link ni.. hehe

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

http://www.hafizhafizol.my/




cepat letak di bloglist !!!

Lelaki said... Reply To This Comment

rasanya dah berzaman blog u i listkan..hihi

cik nana said... Reply To This Comment

ayuttt tahniahhhh da selamat jadi isteri. lame sangat tak datang komen kat sini. take care. misyuu. :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

join yer.. http://norumara.blogspot.com

blog kamu mmg dah lama dlm bloglist daku..! heee

Rizziela said... Reply To This Comment

salam kenal

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

nak nak. hihi
http://lobaksusue.blogspot.com

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

blog ayut mmg sentiasa dalam blog list nur.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/

Sya Mimie said... Reply To This Comment

ayut.. kita letak blog ayut dalam bloglist kita..

hanyadihatiku.blogspot.com

azizah :) said... Reply To This Comment

nak masuk boleh?? hehehe

http://nurazizahyahaya.blogspot.com

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

nk juga ayut ;)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

Dah ada kat BL tu acaner hehehe

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Nak masuk jugak..hahaha

http://coratcoretpinkummi.blogspot.com

S. Faezah said... Reply To This Comment

nak masuk bloglist ayut gakkk..hehehe

sarahhernyzar said... Reply To This Comment

Ayut dh lama ada dlm bloglist sara.. Hehehe.. Lama jugak x nmpk ayut dulu.. Masa update pasal pelamin bru sara singgah.. Sara pn kadang terbusy x dpt nk blogwalking... Hehehehe.. Btw thanx tau sb letak sara dlm bloglist ayut.. Xoxo..

ros_reeza said... Reply To This Comment

Assalamualaikum Ayut.. maaf, lambat sikit datang blog Ayut ni. dah petang dah pun.. hihihi..
eh blog Ros dah ada dalam senarai perwira tu... tq Ayut :)
Ok, Ros akan masukkan blog Ayut pada senarai bloglist pulak.. lama tak kemaskini senarai bloglist dekat blog Ros tu ha..

Izz Hazwani said... Reply To This Comment

nahh!

:)

http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/

Izz Hazwani said... Reply To This Comment

nahh!

:)

http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/

Wak Gelas said... Reply To This Comment

salam cik ayu t yg jelitt tuuu., ehHHee

unsecretostory said... Reply To This Comment

Nak jugak! http://unsecretostories.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said... Reply To This Comment

salam ziarah dari bunda...

❤Kamsiah❤ said... Reply To This Comment

singgah dipagi hari..apa kabar tuan rumah

Cik Puan said... Reply To This Comment

ayutttttt...bloglist cik lambat update lah...tertinggal pulak cik entry ayut yang ne....
bile tengok bloglist ayut..ade pulak blog cik bertingkek kat situ...maceh ayut...sayam u ketat-ketat...

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

akak ada dlm bloglist 1..thanks ayut!

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Lama dah kasi masuk blog sis dalam bloglist. Hihi.

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Puan same2x cik...ok jer.xpe. ;)

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Puan same2x cik...ok jer.xpe. ;)

ayut said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistinasama2x :)

ayut said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistinasama2x :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...