-Kawan Aku-

Menu Pizza Hut!

Assalamualaikum...

Hari bekerja.Yes.I like.Lama dah bercuti kenalah bersemangat untuk bekerja semula kan.Cayala ko Ayut!hihihi.

Harini nak kongsi pasal menu pizza di Pizza Hut yang terbaru.Sebelum itu aku nak jugak bagitahu kat sini kepada warga-warga penduduk Ayer Hitam mahupun Parit Raja,kini Pizza Hut delivery dah boleh didapati di Parit Raja.Pizza Hut delivery ni berdekatan dengan Shell Parit Raja dan berhadapan dengan KFC.Ahaaa..nampakkan saingannya kat situ ;)

Ok.Ini menu pizza yang terbaru sempena Tahun Baru Cina haritu.Pizza Golden Fortune. Pizza ni dah ala-ala bentuk bunga dah aku tengok.Pizza Crab sebab bahannya adalah crab iaitu ketam.Ada hirisan daging dekat bawah-bawah cheese tepi tu.Aku rasa okla tapi mungkin tak kena sangat kot tekak aku.hihi.

Ini pizza yang aku nikmati seminggu sebelum bergelar isteri.Masa ni belanja si Mohamad Hafizal tu ;) Pizza Hut Udang Tempura.Yummy!! Pizza yang ni aku memang suka.Kena dengan tekak aku ni.Sedap! 

Menu baru yang ada kat pizza ni aku rasa  kejap je promosi yer.Kalau datang lambat habis dahla promosi ye.Nama pon promosi kan? ;) Korang dah rasa menu pizza yang baru ni?Kena tak dengan tekak korang?Share sikit meh...



18 pesanan buat ayut :

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak dh lama tak makan pizza...mkn dominos je

anamizu said... Reply To This Comment

hadoi sedapnye.. terlior nengok pizza udang tempura ni ayut! hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

dua2 yui tak try lg ni..huhuuh

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

belanja akak pizza ayut??? muahahaha dengan muka tak malunya mintak...

azizah :) said... Reply To This Comment

nyum2... buat lapr time2 lunch ni..hehee

Abe Kie said... Reply To This Comment

salam. sedap tu. skrg AK cuma mampu beli pizza kat pasar tani je. langkah berjimat cermat ni. maybe masa besday bln 5 ni AK gi Pizza Hut kot?

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

sedapnya...
lama dah nur tak mkn piza tau//huhuh

Cik Puan said... Reply To This Comment

adoilllah ayutttt....meleleh air liur cik..dah setahun cik tak pekena pizza ne...asal bawa husb..ade je halangan :(

unsecretostory said... Reply To This Comment

Sedapnyaa. terus rasa laparrrrr :/

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Sungguh menyelerakan. Hihi.

Sya Mimie said... Reply To This Comment

dah lamanya tak makan pizza.. nak paw en.suami la nti..hihi

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

sedap!! akak hubby n anak2 repeat 3x makan kt pizza aritu. hehehe. murah pun murah

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

gaji nanti nk mkn pizza hehe :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

mcm best jer pizza hut udang tempura tu..x penag try lagi nih.. huhu

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak kan mmg suka sgt2 makan pizza tau.. tp skrg ni duk alah2 ni, loya plak tekak tgk pizza.. hahha

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tak ter cuba la gi. hihi.

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

sedapnya yut tengok berketul2 crab dok guling2 dalam cheese tuh..hehehs...lambatnya lg akakdpt merasa nie..huhuh

ros_reeza said... Reply To This Comment

yang udang tu tak sempat nak rasa :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...